Revizuirea bonusului de înregistrare în 1xbet

Bonus 1xbet la înregistrare este acordat tuturor utilizatorilor noi care nu au mai fost înregistrați niciodată la această casă de pariuri. Promoția se numește „Bonus 100% primul depozit”. Pentru a-l obține, trebuie să vă creați un cont și să efectuați depuneri în contul de jucător. În Moldova, cel mai simplu mod de a face acest lucru este prin utilizarea unui card bancar Visa.

Nu puteți bonus 1xbet la înregistrare dacă încercați să vă completați depozitul de joc folosind Mastercard. Este mai bine să folosiți în schimb portofele electronice. Biroul acceptă Skrill, Jeton Wallet, Xoo Cash, Neteller și alte sisteme internaționale de plată. Atunci când alegeți o criptomonedă pentru a vă finanța contul, trebuie să știți că bonusul de bun venit nu va fi creditat.

Bonus 1xbet la înregistrare poate fi primit până la 2 mii MDL. Suma exactă depinde de câți bani depune utilizatorul în cont.

Termenii și condițiile bonusului în casa de pariuri 1xbet

Pentru a primi primul bonus la prima depunere 1xbet, trebuie îndeplinite următoarele condiții ale casei de pariuri:

Pentru a utiliza bonus la prima depunere 1xbet, trebuie să:

Utilizarea bonus la prima depunere 1xbet este interzisă cu alte promoții și oferte speciale pentru jucători. Fără avertisment prealabil, casa de pariuri își rezervă dreptul, fără a oferi niciun motiv, să refuze acordarea bonusului utilizatorului sau să anuleze contul de premiu.

Alte bonusuri la casa de pariuri

În plus față de 1xbet bonus de bun venit oferă un pachet alternativ pentru începători. Pentru a-l obține aveți nevoie de:

Pentru prima completare a contului, utilizatorul primește 100% din depunerea bonus și 150 de rotiri gratuite. Pot fi folosite în sloturi. Jucătorul primește rotiri gratuite după următoarele 3 depuneri. Puteți folosi rotiri gratuite în sloturile Book of Gold, Legends of Cleopatra, Solar Queen.

După 1xbet bonus de bun venit invită pariori mai experimentați să ia parte la promoția „Pentru o serie de pariuri nereușite”. Pentru a primi ramburs, trebuie să faceți cel puțin 20 de pariuri sportive nereușite. În acest caz, trebuie îndeplinite următoarele condiții:

Spre deosebire de 1xbet bonus de bun venit, promoția pentru o serie de pariuri nereușite nu creditează 100% din banii cheltuiți pentru o depunere suplimentară, ci mult mai mult. Dacă pariorul pierde 40%, va primi 100% ca recompensă.

Cum să vă înregistrați în casa de pariuri 1xbet

Pentru a primi 1xbet bonus prima depunere, trebuie să vă înregistrați un cont nou. Avantajul rezidenților din Moldova al acestei case de pariuri este că site-ul este tradus în limba română. Pentru a începe înregistrarea, trebuie doar să faceți clic pe pictograma verde din colțul din dreapta sus al site-ului și să selectați metoda de creare a unui cont.

Pentru a primi un 1xbet bonus prima depunere, puteți alege una dintre mai multe metode de înregistrare: dintr-un singur clic, după numărul de telefon mobil, prin e-mail, folosind pagina de pe rețelele sociale.

Cel mai rapid mod de a crea un cont este în 1 clic. Nici nu trebuie să furnizați un număr sau un e-mail pentru aceasta. Este suficient să selectați țara de reședință și moneda băncii de joc. Va trebui să specificați toate datele din contul dvs. personal. Utilizatorul primește imediat un nume de utilizator și o parolă unice. Trebuie să salvați aceste informații, deoarece veți avea nevoie de ele pentru a vă conecta.

Pentru a efectua o retragere a fondurilor câștigate și a participa la diferite promoții, începătorul va trebui să își verifice identitatea. Este necesar să pregătiți documente care să confirme locul de reședință și vârsta. Este suficient să indicați seria, numărul cărții de identitate, care a eliberat pașaportul.

Pe scurt despre casa de pariuri 1xbet

Casa de pariuri a fost înființată în 2007. În 2022 este una dintre cele mai populare din Rusia, Kazahstan, Belarus, Ucraina, Moldova și alte țări din fosta URSS. Acum, mai mult de 400 de mii de pariori profesioniști și pariori sportivi își folosesc serviciile zilnic.

Licențiat din Curacao și din alte țări. Cu toate acestea, în CSI, există multe locuri în care biroul este interzis, astfel încât majoritatea utilizatorilor folosesc site-uri oglindă sau VPN-uri. Locuitorii Moldovei au, de asemenea, probleme cu accesul la 1xbet. Peste 200 de site-uri web ale acestei organizații au fost blocate de autoritățile țării în martie 2022 din cauza modificărilor legii jocurilor de noroc.

În afară de pariurile obișnuite, casa de pariuri oferă sloturi, cazinouri și e-sporturi. Lista disciplinelor clasice este completată de lacros, loterie, curse de motociclete, biliard, cricket, fotbal gaelic, snooker, surfing și alte sporturi rare. La fel ca multe alte birouri, utilizatorii pot prezice diverse evenimente din lumea politicii. De exemplu, cine va fi următorul președinte al Franței sau prim-ministru al Marii Britanii.