Revizuirea bonusului de înregistrare în Betfair

Bonus Betfair la înregistrare nu acordă tuturor utilizatorilor noi. Casa de pariuri lansează promoții pentru jucători din țări individuale. În 2022 în bonus Betfair la înregistrare poate fi primit de rezidenți din țări precum Federația Rusă, Kazahstan, Belarus, Armenia, Uzbekistan, Austria, Elveția și Germania.

Utilizatorii care locuiesc pe teritoriul acestor state au șansa de a primi până la 100 USD sub forma unui pariu gratuit. Dacă vă puteți înregistra într-una dintre aceste țări, vă puteți finanța contul pentru a primi bonus Betfair la înregistrare în următoarele moduri:

Dezavantajul pentru locuitorii din Moldova al acestei case de pariuri este că este imposibil să deschideți un cont în lei moldovenești. Mai mult decât atât, nu puteți efectua un depozit cu Visa și Mastercard obișnuite. Dacă nu există portofel electronic, singura modalitate este să mergeți la sucursala bancară și să transferați bani către casa de pariuri prin Western Union.

Termeni și condiții pentru bonusul Betfair

Pentru a utiliza bonus la prima depunere Betfair, un rezident al CSI, Austria, Elveția sau Germania trebuie:

În termen de 24 de ore KB bonus la prima depunere Betfair va fi creditat în soldul suplimentar. Particularitatea acestei propuneri este că o procedură similară poate fi repetată de până la 10 ori. În general, un utilizator nou are posibilitatea de a primi până la 100 de euro.

Aceste fonduri pot fi utilizate pentru pariuri gratuite. Nu pot fi retrase într-un cont real sau pe un card bancar fără a le folosi mai întâi pentru pariuri sportive. Pariorul va primi profit din participarea la promoție numai dacă pariurile sale se dovedesc a fi câștigătoare.

Atâta timp cât un jucător se bucură de bonus la prima depunere Betfair, nu li se permite să participe la alte promoții. Trebuie să utilizați oferta pentru clienții noi în termen de 30 de zile de la înregistrare. Pariurile expres nu sunt luate în considerare, adică bilete care constau în mai multe rezultate pentru diferite evenimente.

Alte bonusuri la Betfair

În plus față de Betfair bonus de bun venit oferă și alte promoții și oferte speciale utilizatorilor săi. Printre ei:

Spre deosebire de Betfair bonus de bun venit, rezidenții din Moldova pot participa și ei la aceste promoții. Pentru a obține un pariu gratuit de 5 USD, în funcție de condiții, jucătorul trebuie să parieze cel puțin 15 USD în 7 zile. Poate fi fie un pariu, fie mai multe. În fiecare săptămână casa de pariuri va da 5 USD sub formă de bonus. Ele pot fi folosite pentru a plasa un alt pariu. Dacă câștigă, banii vor merge la soldul principal și va fi posibil să-i retragă pe card.

Dacă Betfair bonus de bun venit este pentru începători, există o promoție de 50 USD pentru pierderea înapoi pentru pariorii mai experimentați. Se propune pierderea a peste 250 de dolari în 4 săptămâni pentru a obține 1/5 din această sumă sub forma unui pariu gratuit.

Există, de asemenea, oferte speciale pentru cei care sunt pasionați de baschet. Casa de pariuri vă oferă posibilitatea de a obține 5 USD pentru orice meci din această disciplină. Pentru a obține acest pariu gratuit, trebuie să plasați 2 pariuri la baschet sâmbătă și duminică. În acest caz, suma fiecăruia trebuie să fie de cel puțin 5 USD. Există, de asemenea, cerințe pentru coeficienți. Acestea trebuie să fie de cel puțin 1,80.

Cum să vă înregistrați la o casă de pariuri

Pentru a primi Betfair bonus prima depunere, un client nou trebuie să-și creeze un cont, fără de care este imposibil să se completeze depozitul și să se plaseze pariuri pe sport. Pentru a vă înregistra în formular, trebuie să indicați date personale veridice precum numele și prenumele, adresa rezidențială, codul poștal, numărul de telefon de contact și multe altele.

Pentru a crea un cont, trebuie să determinați și moneda contului de joc și să introduceți o parolă. În plus, casa de pariuri solicită să vă amintiți răspunsul la întrebarea secretă. Acesta poate fi numele animalului de companie sau numele de fată al mamei.

Trebuie remarcat faptul că Betfair nu are o versiune în limba română. Din acest motiv, anumitor utilizatori le va fi inconfortabil să folosească casa de pariuri. Nu este posibil să primiți un Betfair bonus prima depunere decât dacă ați verificat contul.

Pentru a confirma identitatea, casa de pariuri necesită fotografii de înaltă calitate cu cel puțin 3 pagini ale pașaportului: prima, cu un portret și înregistrare actualizate. Acestea trebuie trimise la adresa de e-mail a cărei indicație este pe site-ul biroului în contul dvs. personal.

Pe scurt despre casa de pariuri

Casa de pariuri internațională Betfair și-a început activitatea în 1999. Ani mai târziu, a devenit una dintre cele mai de succes companii din Marea Britanie. Fondatorii săi sunt considerați a fi printre cei mai bogați antreprenori din Anglia.

Betfair are peste o sută de premii pe diferite niveluri. Acestea nu sunt doar premii internaționale, ci și premii de stat de la regina Elisabeta. Creatorii casei de pariuri au fost recompensați pentru contribuția lor semnificativă la comerțul internațional.

Betfair este înregistrată în prezent în Malta. Are o licență din acest stat și multe permise oficiale de la autoritățile din alte țări. Betfair este reglementat de UK Gambling Commission.

Această casă de pariuri are filiale nu numai în Europa, ci și în țările din America, Asia, Africa și Australia. În total, compania angajează legal peste 10 mii de angajați.

Principala caracteristică a Betfair este că nu este doar o casă de pariuri, ci și un schimb de pariuri sportive. Utilizatorul poate pune „pentru” sau „împotriva” unui anumit rezultat al evenimentului. În acest caz, puteți oferi propriile cote. Valoarea pariului a fost deja stabilită de jucătorii bursierei. Site-ul web al companiei este multifuncțional, deoarece pe lângă loturi și pariuri standard, puteți juca sloturi, cazinouri și multe altele.