Sprint în Formula 1: Ce este și cum va fi?

Pentru început, Formula 1 este un joc destul de popular. Mulți îl consideră acum una dintre cele mai faimoase serii de curse, deoarece în aceasta participă piloți care sunt renumiți în întreaga lume. În 2021, au realizat un format de joc ușor diferit și, din motive experimentale, au adăugat un sprint la f1. După cum știți, va fi deja în 3 etape de curse și, dacă multor oameni le place acest tip de joc, atunci anul viitor vor fi cel puțin 6 sprinturi.

Știi ce este un sprint? Sunteți interesat de modul în care vor merge curse acum și pentru ce este sprintul F1? Mai degrabă, citiți mai jos toate informațiile detaliate și căutați răspunsuri la toate întrebările urgente!

Ce este sprint în Formula 1?

Pentru început, sprinturile sunt curse scurte. În jocul de Formula 1, acest sprint este numit și calificare, deoarece este o cursă pe distanțe scurte. Timpul unei astfel de călătorii este scurt: aproximativ o jumătate de oră. Pentru acest sprint, jucătorul care ocupă primul loc va primi 3 puncte, al doilea – 2 puncte, iar al treilea – doar 1.

Merită luat în considerare faptul că există o altă schimbare: acum în acest joc vor exista una mai puțin curse libere. De asemenea, nou este și faptul că anvelopele sunt acum complet diferite în joc, adică doar software. De asemenea, primul eveniment va avea loc la Silverstone, un altul este și în Europa, dar al treilea este în afara acestuia.

Pro și Contra Introducerii Sprint în F1

Aici merită să începem cu faptul că părerea multor piloți și regizori este împărțită la două, pentru că unii spun că ar fi mai bine să nu introducem sprinturi, acest lucru nu are prea mult sens, jocul și-a pierdut interesul; alții susțin că așteaptă o introducere în joc de mult timp sau vor să vadă cum se termină.

Să subliniem, în acest caz, toate avantajele introducerii unui astfel de format:

Merită subliniate diferite dezavantaje. Mai ales cele pe care participanții înșiși le-au amintit. Printre multe, trebuie să ne amintim următoarele:

Adică, toată lumea poate observa că recenziile și opiniile multor oameni care iau parte la joc sunt împărțite în multe argumente pro și contra. O astfel de introducere, desigur, a atras mulți oameni și i-a motivat. Poate că cineva a adăugat emoție și adrenalină. Dar nu uitați de dezavantajele jocului. Deși, desigur, adăugarea unui sprint la f1 este cel mai interesant lucru în 2021, deoarece este un experiment pe scară largă. Într-adevăr, dacă multor oameni nu le place acest format, introducerea sprintului, atunci anul viitor cursele vor fi fără el. Și dacă totul este invers, vor exista cel puțin 6 sprinturi!

Adică, totuși, un astfel de format al jocului în Formula 1 este o adevărată intrigă care necesită prudență maximă din partea piloților. A fost făcut în puterea interesului și pentru a-i interesa pe mulți să privească.!

Mă întreb dacă sprintul își va arăta toate avantajele în cursa de Formula 1 sau va fi anulat pentru totdeauna după turneu? Care vor fi feedback-ul oamenilor după meci? Vor participanții să continue să joace în acest format? Vom auzi și vom afla răspunsurile la toate aceste întrebări și similare imediat după curse! Între timp, așteptăm finala și urmărim evoluția jocului! Vizualizare fericită!