TOP 5 î.Hr.

TOP21 Moldova
obține 500 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 120 %
banner

BONUS PENTRU ÎNREGISTRARE+500%

Set

Nu recomandăm compania Betano . Oferim următoarele mărci cu cele mai bune oferte de bonus
9.8/10

1win

Bonus de înregistrare 500%
obține
9.5/10

Melbet

Bonus de înregistrare 100%
obține
9.3/10

Megapari

Bonus de înregistrare 100%
obține

Cum să descărcați și să instalați aplicația mobilă Betano Moldova

Popularitatea pariurilor sportive crește doar în fiecare an, astfel încât concurența pe piață rămâne destul de ridicată. Forțează birourile să ofere jucătorilor cele mai profitabile cotații, precum și să își dezvolte propriile platforme în termeni tehnici, astfel încât acestea să devină și mai interesante pentru jucători și să ofere un confort maxim în timpul jocului. Din acest motiv, mulți pariori preferă să plaseze pariuri folosind aplicații care, din punct de vedere al funcționalității lor, nu sunt practic inferioare site-ului oficial al biroului de pariuri. Aplicația Betano a apărut la companie nu cu mult timp în urmă, ceea ce nu este surprinzător, deoarece operatorul și-a început activitatea abia în 2012. Casa de pariuri Betano md își extinde rapid prezența pe piață, ceea ce este facilitat de o linie cu diverse evenimente de jocuri, bonusuri plăcute și cotații bune.

Cum se instalează Betano aplicația pe Android?

Betano descarca gratuit direct de pe site-ul oficial al casei de pariuri. Acest lucru se poate face în orice moment convenabil prin simpla vizitare a site-ului și selectarea platformei de interes din secțiunea aplicație. Betano instalezi pe Android datorită următorilor pași simpli:

Politica de dezvoltare a sistemului de operare nu permite adăugarea de aplicații de jocuri de noroc în magazinul oficial de software. Din acest motiv, linkul către Betano instalezi pe Android ar trebui să fie căutat pe site-ul companiei de pariuri, unde puteți găsi, de asemenea, o mulțime de informații utile și actualizate despre activitățile sale.

Cum pot instala Betano aplicația pe iOS?

Cererea Betano descărcați pe ios rămâne, de asemenea, relevantă, având în vedere popularitatea acestei platforme printre jucători. Casa de pariuri s-a asigurat că utilizatorii săi pot face mai multe pariuri folosind dispozitive Apple, care includ nu numai iPhone-uri, ci și iPad-uri, precum și un iPod touch. Pentru pariuri, există o selecție largă de discipline tradiționale, inclusiv fotbal, baschet, hochei, precum și mai multe zone de nișă, cum ar fi snooker, săgeți și sporturi de iarnă.

Betano descărcați pe Ios direct de pe site-ul oficial al aplicațiilor solicitând solicitarea corespunzătoare. Pe pagina programului, puteți vizualiza cele mai recente informații relevante despre aplicație, precum și examina capturile de ecran. Instalarea va începe imediat după ce faceți clic pe link și se întâmplă automat. Când programul este instalat, comanda rapidă de birou corespunzătoare va apărea pe desktop.

Înregistrare în aplicația Betano

Aplicația Betano vă permite să vizualizați cote în diferite sporturi, precum și să aflați cele mai recente știri despre activitatea companiei. În același timp, pentru a avea acces la pariuri sportive, va trebui cu siguranță să vă înregistrați sau să completați autorizarea pe site folosind numele de utilizator și parola existente. Jucătorii obișnuiți nu ar trebui să deschidă un al doilea depozit atunci când trec la o platformă mobilă, deoarece astfel de acțiuni vor fi considerate de către casa de pariuri ca o încălcare a regulilor actuale. O încercare de a începe să plasați pariuri înainte de a împlini vârsta de 18 ani va fi, de asemenea, considerată o încălcare.

Procedura de înregistrare se reduce la completarea unui chestionar, în care trebuie să indicați:

Jucătorul ar trebui să fie sigur că verifică din nou datele specificate în chestionar, deoarece orice inexactitate la completarea acestuia va crea dificultăți suplimentare în verificarea contului. Casa de pariuri oferă, de asemenea, posibilitatea de a finaliza rapid înregistrarea alegând contul dvs. într-una dintre următoarele rețele sociale:

Aplicația Betano vă va permite să utilizați contul dvs. personal pentru a retrage bani numai atunci când jucătorul finalizează verificarea. Această procedură implică identificarea identității jucătorului prin copii ale documentelor personale, care sunt comparate cu datele personale. Procedura poate fi finalizată numai după o cerere corespunzătoare din partea serviciului de asistență al casei de pariuri.

Cum depun în aplicație Betano ?

Atunci când cunoașteți biroul unei case de pariuri, ar trebui să acordați o atenție deosebită acelor sisteme de plată pe care le oferă. Aplicația vă permite să retrageți fonduri după cum urmează:

Fiecare opțiune are propriile sale caracteristici, inclusiv momentul retragerii, precum și prezența unei comisii pentru finalizarea procedurii. Limitele privind retragerea sau completarea depozitului pot fi, de asemenea, studiate în această secțiune.

Cum plasez pariuri în aplicație Betano ?

Descărcați aplicația oficială Betano în orice moment convenabil pentru a păstra platforma de pariuri mobile la îndemână. În viitor, va fi necesar doar să înțelegem opțiunile oferite de casa de pariuri, precum și mecanismul de încheiere a pariurilor sportive. Controalele din aplicație sunt adaptate pentru dispozitivele mobile, astfel încât majoritatea operațiunilor pot fi efectuate cu o singură mână.

Aplicația betano.com Moldova sugerează următoarea procedură pentru efectuarea de pariuri sportive:

După acești pași, rămâne doar să vă confirmați decizia cu un cupon. Pariurile sunt calculate după încheierea meciului.

Prezentare generală a principalelor funcții ale aplicației

Capacitățile aplicației vă permit să efectuați următoarele acțiuni cu ajutorul acesteia:

Aplicația Betano Moldova este actualizată constant pentru a face pariurile mai confortabile. Programul are o interfață ușor de utilizat, astfel încât chiar și un începător în lumea pariurilor sportive va fi ușor de înțeles caracteristicile pariurilor. Trebuie doar să vă completați contul pentru a putea paria și câștiga în orice secțiune prevăzută în program. În aplicație este disponibilă și o secțiune statistică, care vă permite să obțineți informații utile despre participanții la meci, făcând mai ușor să faceți o predicție ulterior.

Aplicația mobilă ajută la utilizarea traficului mai economic, ceea ce va reprezenta un avantaj important pentru majoritatea jucătorilor. Puteți paria pe sport cu orice ocazie, fără a părăsi propriul apartament sau birou. Chiar și în străinătate, unde accesul la site-urile de jocuri de noroc poate fi limitat, jucătorii pot continua să câștige bani, întrucât în ​​aplicație este integrată o oglindă activă. Bonusurile și aplicațiile promoționale sunt, de asemenea, relevante pentru jucătorii din programele de pariuri. Puteți contacta reprezentanții de asistență prin intermediul aplicației folosind chatul online. Aplicația vă va încânta cu o listă bună și o navigare ușoară, ceea ce face mai ușor să găsiți evenimentele curente ale jocului.

Acasă / Aplicații / Cum să descărcați și să instalați aplicația mobilă Betano Moldova
7.4/10
Data actualizării: