TOP 5 î.Hr.

TOP21 Moldova
obține 500 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 120 %
banner

BONUS PENTRU ÎNREGISTRARE+500%

Set

Nu recomandăm compania Casapariurilor . Oferim următoarele mărci cu cele mai bune oferte de bonus
9.8/10

1win

Bonus de înregistrare 500%
obține
9.5/10

Melbet

Bonus de înregistrare 100%
obține
9.3/10

Megapari

Bonus de înregistrare 100%
obține

Cum să descărcați și să instalați aplicația mobilă Casapariurilor Moldova

Pariurile vă permit să vă îmbunătățiți propria situație financiară în cel mai scurt timp posibil, din confortul propriei case. Din acest motiv, nu este surprinzător faptul că multe unități de jocuri de noroc au acum propria lor platformă online, îndepărtându-se treptat de modelul învechit al pariurilor offline. Ponderea publicului mobil este în continuă creștere, prin urmare, pentru orice casă de pariuri responsabilă, dezvoltarea aplicațiilor rămâne o prioritate. Aplicația Casapariurilor are o serie de caracteristici pe care ar trebui să le cunoașteți înainte de a începe să pariați cu ea.

De ce să folosiți Casapariurilor aplicații de pariuri?

Practica arată că traficul global este aproximativ împărțit în mod egal între computerele și laptopurile, pe de o parte, și dispozitivele mobile, pe de altă parte. Din acest motiv, aplicațiile sportive sunt disponibile în majoritatea companiilor care intenționează să se dezvolte și se străduiesc să ocupe o cotă de piață semnificativă. Crearea de aplicații este un proces complex, motiv pentru care multe case de pariuri încep prin a oferi jucătorilor o versiune mobilă în timp ce software-ul de pariuri este în curs de dezvoltare. Folosind versiunea mobilă a site-ului oficial, puteți utiliza în mod economic traficul mobil, precum și obține acces la pariuri sportive în orice moment convenabil. În același timp, versiunea mobilă este inferioară aplicației oficiale pe mai multe puncte simultan, astfel încât instalarea aplicația Casapariurilor.ro ar fi o decizie rațională.

Cum se descarcă Casapariurilor pe iOS?

Un avantaj imens pe care îl are audiența smartphone-ului Apple este că Apple permite companiei să adauge aplicații de jocuri de noroc pe piața sa. Descărcați aplicația oficială Casapariurilor direct de pe pagina corespunzătoare din magazinul de aplicații. Versiunea programului oferită jucătorilor din App Store este potrivită pentru dispozitivele care rulează iOS 10 sau o versiune ulterioară. Instalarea este posibilă nu numai pentru un smartphone, ci și pentru un iPad și un iPod touch.

Dacă pagina nu a putut fi găsită, atunci Casapariurilor descărcați pe ios ar trebui să fie cu anumite modificări în setările ID-ului Apple. Pentru a face acest lucru, trebuie să indicați regiunea corespunzătoare în coloana „Țară”. În caz contrar, procedura de instalare are loc în fundal, iar finalizarea acesteia va fi indicată printr-o nouă comandă rapidă pentru aplicația corespunzătoare de pe desktop. Casapariurilor.ro descărcați pe ios este complet gratuită. Casa de pariuri lansează în mod regulat actualizări care remediază erorile existente și adaugă noi caracteristici jucătorilor.

Cum se descarcă Casapariurilor pe Android?

Publicul pentru dispozitivele Android rămâne neobișnuit de mare. În același timp, regulile dezvoltatorului sistemului de operare nu permit adăugarea de conținut de jocuri de noroc pe Google Play. Din acest motiv, nu are sens să căutați un link către un program în magazinul de aplicații. Casapariurilor instalezi pe Android numai de pe site-ul oficial al casei de pariuri. Procedura are propriile sale caracteristici, care pot fi descrise pe scurt în următoarele instrucțiuni:

După cum puteți vedea, Casapariurilor.ro instalezi pe Android chiar și pentru începători. Aplicația are toate avantajele pe care o casă de pariuri le poate oferi jucătorilor. Descărcarea fișierului de instalare apk de obicei nu necesită mult timp, iar după instalare programul va cântări doar câteva zeci de megaocteți. Optimizarea aplicației i-a permis să utilizeze economic resursele dispozitivului. După finalizarea instalării, fișierul apk poate fi șters în siguranță.

Cum mă înregistrez în aplicația Casapariurilor?

Pentru a începe să pariați pe sport în aplicație, trebuie să vă înregistrați sau să vă conectați. Prima opțiune este oferită pentru acei jucători care nu au deschis până acum un depozit pe site-ul casei de pariuri. Aplicația Casapariurilor este sincronizată cu versiunea desktop, astfel încât jucătorii obișnuiți nu trebuie să se înregistreze. Dimpotrivă, deschiderea unui al doilea cont pe site-ul casei de pariuri va fi considerată o încălcare a regulilor sale. Este, de asemenea, o încălcare a pariurilor de către jucătorii cu vârsta sub 18 ani.

Procedura de înregistrare nu diferă de cea prin care se oferă alte case de pariuri. Mai bine trebuie să accesați secțiunea de înregistrare și să completați un formular, în care trebuie să indicați:

Casa de pariuri garantează clienților săi securitatea stocării datelor cu caracter personal, care vor fi utilizate numai pentru identificarea jucătorilor, precum și în timpul tranzacțiilor ulterioare. După finalizarea înregistrării, pariorii vor putea:

În același timp aplicația Casapariurilor.ro va solicita verificarea la prima încercare a unui nou jucător de a retrage fonduri prin oricare dintre metodele prezentate pe site. Pentru a face acest lucru, trebuie să trimiteți copii scanate ale documentelor personale la adresa de e-mail a serviciului de securitate al casei de pariuri. Acestea vor fi comparate cu datele personale, deci este mai bine să le verificați din nou înainte de a confirma înregistrarea. Când verificarea este finalizată, jucătorul va putea folosi toate instrumentele puse la dispoziție de birou.

Cum fac o depunere în aplicația de pariuri?

Câștigarea de bani la pariuri implică un studiu atent al sistemelor de plată, pe care casa de pariuri le oferă fiecărui jucător să le folosească. Printre acestea trebuie să fie în mod necesar cele care stabilesc condițiile cele mai democratice pentru un anumit utilizator. Cu cât sunt mai multe servicii, cu atât este mai mare nivelul de încredere în biroul casei de pariuri. Casapariurilor.ro descarca gratuit pentru a plasa pariuri și a retrage câștigurile folosind următoarele servicii:

Fiecare dintre ele are propriile limite și comisioane, pe care ar trebui să le verificați în avans. De asemenea, trebuie avut în vedere faptul că, pentru a evita întârzierile în timpul transferurilor, este mai bine să folosiți același serviciu.

Cum plasez pariuri în aplicație?

Aplicația Casapariurilor vă permite să faceți pariuri eficiente în orice moment, urmând o instrucțiune simplă:

Pentru a compune un expres, va trebui să adăugați mai multe evenimente la cupon și abia apoi accesați secțiunea „coș” pentru a confirma.

Având în vedere principalele avantaje ale aplicației mobile de la casa de pariuri din Moldova, merită să subliniem funcționarea stabilă și încărcarea rapidă a interfeței. Cu ajutorul acestuia, puteți asigura consumul minim de trafic. Aplicația vă permite să pariați live sau prematch, precum și să contactați asistența în orice moment.

Acasă / Aplicații / Cum să descărcați și să instalați aplicația mobilă Casapariurilor Moldova
7.6/10
Data actualizării: