TOP 5 î.Hr.

TOP21 Moldova
obține 500 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 120 %
banner

BONUS PENTRU ÎNREGISTRARE+500%

Set

Nu recomandăm compania Fonbet . Oferim următoarele mărci cu cele mai bune oferte de bonus
9.8/10

1win

Bonus de înregistrare 500%
obține
9.5/10

Melbet

Bonus de înregistrare 100%
obține
9.3/10

Megapari

Bonus de înregistrare 100%
obține

Descărcați aplicația oficială Fonbet

Pariorii care decid să descarce aplicația Fonbet pe smartphone-ul lor vor putea plasa pariuri fără restricții de timp și teritoriale. Programul este conceput ținând cont de nevoile utilizatorului modern, astfel încât implementează întreaga funcționalitate a site-ului oficial. Utilizatorii noi ai casei de pariuri vor putea să deschidă un cont în aplicație, precum și să completeze o depunere și să primească bonusuri fără a vizita versiunea desktop. Aplicația Fonbet din are o interfață simplă și o plasare convenabilă a secțiunilor, astfel încât chiar și un utilizator fără experiență poate începe să lucreze cu ea.

Instalarea aplicației Fonbet pe Android

Există două versiuni ale aplicației disponibile pentru fanii pariurilor sportive. Deja acum pe site puteți descărca Fonbet pe un dispozitiv Android folosind un link direct pentru aceasta. Programul nu este distribuit prin Google Play, din cauza restricțiilor actuale ale companiei. Prin urmare, acum puteți descărca Fonbet gratuit pe un smartphone cu sistem de operare Android numai de pe site-ul BC. Procesul durează doar câteva minute și nu necesită cunoștințe speciale sau programe suplimentare.

Jucătorii care decid să descarce Fonbet pentru Android trebuie să:

După parcurgerea acestor pași, puteți vedea o comandă rapidă cu numele aplicației, făcând clic pe care veți avea acces la autorizare și înregistrare Fonbet. Utilizați login și parola de pe portalul principal pentru autorizare rapidă (dacă aveți deja un cont deschis la casa de pariuri). Sau înregistrează-te în aplicație pentru a începe să pariezi și pentru a obține bonusuri caselor de pariuri.

Instalarea aplicației Fonbet pe iOS

O sarcină și mai simplă va fi descărcarea Fonbet pe un dispozitiv iOS. Posesorii de gadgeturi iOS vor putea descărca programul direct din App Store, unde este distribuit gratuit. Funcționalitatea aplicației este similară cu site-ul principal al casei de pariuri. În același timp, utilizatorul poate alege tema designului interfeței, ceea ce va face procesul de pariere și mai confortabil.

Pentru a descărca Fonbet pe un dispozitiv iOS, trebuie să:

Prima dată când deschideți aplicația, va trebui, de asemenea, să acordați permisiunea sau să interziceți notificările. Pe lângă programul clasic pentru smartphone-uri și tablete, casa de pariuri a lansat și o aplicație suplimentară pentru Apple Watch.

Cum să vă înregistrați în aplicația Fonbet – cerințe actuale pentru clienții noi de case de pariuri

Pentru a începe să parieze și a obține primele bonusuri, noii utilizatori de case de pariuri trebuie să se înregistreze și să facă o depunere. Fiecare cetățean adult al poate deschide un cont pe site-ul web sau în aplicația Fonbet. Începeți înregistrarea făcând clic pe butonul „Înregistrare” și completați un formular special pe pagina care se deschide. Aici va trebui să introduceți:

În plus, trebuie să veniți cu o autentificare și o parolă unice, precum și să confirmați numărul de telefon folosind codul primit sub formă de SMS. De asemenea, nu uitați că fiecare utilizator care decide să descarce aplicația Fonbet trebuie să fie identificat și să-și completeze contul. Procedura de verificare presupune încărcarea de scanări sau fotografii de înaltă calitate ale paginilor 32 și 33 ale pașaportului în contul personal. Identificarea este destinată astfel încât administrația casei de pariuri să poată verifica vârsta noului utilizator, precum și să împiedice redeschiderea unui cont pe site.

Procedura de verificare durează până la 3 ore, după care rezultatele verificării vă vor fi trimise prin e-mail, care a fost specificat în timpul înregistrării. Identificarea cu succes vă va oferi acces la funcționalitatea completă a magazinului de pariuri și marca „Verificat” va apărea în profilul dvs. Dacă administrația detectează încălcări sau discrepanțe între datele pașaportului și informațiile din profil, contul este blocat.

După prima autorizare în aplicația Fonbet și salvarea datelor, nu va fi nevoie să reintroduceți autentificarea și parola de fiecare dată când vă conectați.

Completarea contului în aplicația oficială a casei de pariuri Fonbet – faceți o depunere fără a vizita site-ul casei de pariuri

Finalizarea descărcării aplicației oficiale Fonbet vă va permite să continuați să vă completați contul. Pentru a depune bani în contul dvs., nu va trebui să vizitați versiunea desktop a resursei, deoarece toate metodele de plată sunt disponibile în aplicație. Pentru a reumple un cont:

Suma minimă de reaprovizionare este de 1 $. După confirmare, banii vor fi creditați în contul tău de joc instantaneu și fără comision al casei de pariuri.

Cum să pariezi pe sport și eSport în aplicația casei de pariuri Fonbet

După ce descărcați Fonbet pe un dispozitiv iOS sau Android și vă conectați la aplicație, veți putea să vă finanțați contul și să treceți la plasarea pariurilor. Casa de pariuri acceptă pariuri pre-meci și live, oferind condiții cu adevărat favorabile pariorilor. Pentru a plasa un pariu înainte de meci în aplicație, veți avea nevoie de:

Când deschideți aplicația, în panoul de jos apar trei secțiuni de pariuri – „Live”, „Prematch” și „BetGames”. Fila „Live” va deschide o listă de evenimente care au loc în timp real. Fila „Prematch” conține întreaga linie a casei de pariuri, evenimentele pot fi selectate în funcție de sport, turnee și filtrate după ora de începere a meciurilor. „BetGames” – o secțiune cu loterie.

Pentru a face un pariu expres, trebuie să selectați mai multe evenimente din linie, să mergeți la fila „Cupon”, să introduceți valoarea pariului și să o confirmați.

Aplicația Fonbet – funcționalitatea versiunii actualizate pentru dispozitivele iOS și Android

După ce ai petrecut doar câteva minute pentru a descărca aplicația Fonbet, vei putea să pariezi, să faci tranzacții cu bani, să folosești bonusuri fără a vizita versiunea desktop a site-ului casei de pariuri. Aplicația are totul pentru un joc de pariuri confortabil:

Acasă / Aplicații / Descărcați aplicația oficială Fonbet
7.1/10
Data actualizării: