TOP 5 î.Hr.

TOP21 Moldova
obține 500 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 120 %
banner

BONUS PENTRU ÎNREGISTRARE+500%

Set

Nu recomandăm compania Getsbet . Oferim următoarele mărci cu cele mai bune oferte de bonus
9.8/10

1win

Bonus de înregistrare 500%
obține
9.5/10

Melbet

Bonus de înregistrare 100%
obține
9.3/10

Megapari

Bonus de înregistrare 100%
obține

Cum să descărcați și să instalați aplicația mobilă Getsbet Moldova

Jucătorul modern are posibilitatea de a câștiga bani pe pariuri fără a părăsi propriul apartament sau birou. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să utilizați serviciile unei case de pariuri, care are propria sa platformă online. În același timp, publicul mobil al jucătorilor este în continuă expansiune, ceea ce forțează multe case de pariuri să dezvolte aplicații de pariuri suplimentare. Aplicația Getsbet a fost prezentată nu cu mult timp în urmă, însă mulți jucători au reușit deja să se asigure de caracteristicile sale și de capacitatea de a-și crește rapid propriile venituri datorită unei analiza meciurilor.

De ce merită să descărcați Getsbet aplicația?

Aplicația Getsbet este discutată activ în recenzii, având în vedere punctele forte și punctele sale slabe. Din acest motiv, jucătorii ar trebui să consulte o prezentare generală detaliată, precum și recenzii ale experților, pentru a înțelege punctele tari și punctele slabe ale site-ului. Aplicația vă permite să:

Aplicația Getsbet oferă acces la orice meci de fotbal, hochei, baschet și alte meciuri. Pentru a paria, trebuie doar să vă înregistrați și să completați depozitul, precum și să aveți o conexiune stabilă. Puteți continua să câștigați bani pe sport chiar și în timp ce călătoriți în străinătate, inclusiv în țările în care pariurile sunt interzise. Autonomia aplicației mobile rămâne unul dintre motivele care au făcut software-ul de pariuri atât de popular. Puteți câștiga bani pe sport cu un consum minim de trafic, care va fi un alt motiv pentru a începe să pariați pe sport folosind aplicația.

Instalarea Getsbet aplicației pe Android

Getsbet instalezi pe Android de pe site-ul casei de pariuri. Secțiunea corespunzătoare conține linkuri pentru descărcarea de programe pe dispozitive care rulează sistem de operare Android. Nu există nicio modalitate de a adăuga programul în catalogul oficial al aplicațiilor datorită politicii urmate de Google. Procesul de descărcare va începe imediat după ce faceți clic pe link. Înainte de a instala aplicația din kitul de distribuție, va trebui să faceți anumite modificări la setările dispozitivului. Playerul trebuie să permită smartphone-ului să instaleze programe din surse terțe.

Apoi, există doar Getsbet.ro instalezi pe Android, care va dura doar câteva clipe. Programul va funcționa stabil pe cele mai recente versiuni ale sistemului de operare, iar proprietarii de sisteme învechite pot folosi întotdeauna versiunea mobilă. După finalizarea instalării, puteți readuce setările de securitate ale smartphone-ului la poziția inițială.

Instalarea unei aplicații pe ios

Descărcarea programului Getsbet ro descărcați pe ios va fi mai rapidă, deoarece poate fi adăugată pe piața oficială pentru dispozitivele de la Apple. Din acest motiv, sarcina jucătorului se reduce la găsirea paginii corespunzătoare din catalog, care oferă și informații suplimentare despre aplicație.

Getsbet ro descărcați pe ios datorită unui singur clic pe link, deoarece procesul de instalare este automatizat. După finalizarea procedurii, jucătorul va putea începe să plaseze pariuri folosind comanda rapidă de pe desktop. Programul ocupă un minim de spațiu liber în memoria dispozitivului. Actualizările periodice ajută la îmbunătățirea stabilității sale și la extinderea funcțiilor disponibile pentru player. În același timp, fără autorizație în aplicație, va fi posibilă doar vizualizarea ofertelor promoționale actuale, precum și a cotelor pentru diferite meciuri sportive.

Cum mă înregistrez în aplicația Getsbet?

Aplicația Getsbet nu diferă de site-ul oficial de pariuri în ceea ce privește funcționalitatea sa, unde a fost posibilă și înregistrarea. Procedura este bine cunoscută fiecărui jucător care a folosit anterior serviciile caselor de pariuri. Pe pagina de start a aplicației, este oferit un punct de înregistrare, la accesarea secțiunii căreia jucătorul va fi rugat să completeze un chestionar, indicând:

Nu va fi posibil să schimbați moneda după finalizarea înregistrării, deci trebuie să o luați în mod responsabil. Jucătorii care au folosit anterior site-ul oficial al casei de pariuri nu ar trebui să treacă din nou prin procedura de înregistrare. Trebuie doar să autorizeze pe site specificându-și numele de utilizator și parola în meniul corespunzător. Deschiderea celui de-al doilea depozit va constitui o încălcare a regulilor de utilizare a serviciului casei de pariuri. De asemenea, jucătorii cu vârsta sub 18 ani nu sunt eligibili să facă pariuri la Getsbet.

Cum depun pe aplicația Getsbet?

Getsbet  descarca gratuit în orice moment convenabil, urmând o succesiune simplă de acțiuni. Pentru pariurile sportive, va trebui să completați depozitul, care este, de asemenea, un pas obligatoriu pentru a primi un bonus de bun venit de la casa de pariuri. Casa de pariuri a pregătit câteva modalități convenabile ca jucătorii săi să retragă fonduri sau să completeze soldul:

Pentru a retrage fonduri, va trebui să treceți prin verificarea utilizatorului. Procedura se efectuează o singură dată în momentul în care jucătorul dorește pentru prima dată să facă o tranzacție de ieșire. Vă permite să îmbunătățiți securitatea serviciului, precum și să facilitați executarea ulterioară a tranzacțiilor cu contul. În timpul verificării, jucătorul va trebui să trimită copii scanate la e-mailul specificat de reprezentanții administrației. Durează doar câteva ore pentru a compara datele din chestionar și pașaport.

În funcție de serviciul selectat pentru tranzacții, timpul de execuție al aplicației și comisionul perceput de sistemul de plăți se vor modifica. În plus, jucătorii ar trebui să revizuiască limitele tranzacțiilor. Casa de pariuri recomandă utilizarea aceluiași serviciu pentru toate procedurile de cont.

Cum să pariezi pe aplicația Getsbet?

Descărcați aplicația oficială Getsbet, astfel încât pariorul va putea întotdeauna să studieze opiniile altor utilizatori despre programul de pariere înainte de al instala. Deoarece funcția principală a aplicației se reduce la pariuri sportive, ar trebui să li se acorde o atenție specială. Procesul de pariuri sportive va arăta astfel:

După aceea, jucătorul va fi mutat în meniul biletului, unde poate seta dimensiunea pariului și își poate confirma alegerea. Dacă se alege un expres pentru pariuri, atunci înainte de a confirma pariul, va trebui să adăugați mai multe evenimente la cupon.

Prezentare generală a principalelor funcții ale aplicației

Aplicația Getsbet are o interfață ușor de utilizat, ceea ce face ca pariurile pe sport cu ajutorul său să fie confortabile pentru jucătorii de orice nivel de experiență. Programul oferă acces stabil la pariurile sportive, care sunt prezentate și pe site-ul oficial al casei de pariuri. În acest moment, nu există loturi în program, dar poate apărea în viitor.

Acasă / Aplicații / Cum să descărcați și să instalați aplicația mobilă Getsbet Moldova
6.9/10
Data actualizării: