TOP 5 î.Hr.

TOP21 Moldova
obține 500 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 120 %
banner

BONUS PENTRU ÎNREGISTRARE+500%

Set

Nu recomandăm compania Superbet . Oferim următoarele mărci cu cele mai bune oferte de bonus
9.8/10

1win

Bonus de înregistrare 500%
obține
9.5/10

Melbet

Bonus de înregistrare 100%
obține
9.3/10

Megapari

Bonus de înregistrare 100%
obține

Cum să descărcați și să instalați aplicația mobilă Superbet Moldova

Pariurile sportive vă permit să vă convertiți propriul noroc și analiza atentă a meciului în câștiguri reale, pentru care astăzi nici nu trebuie să părăsiți propriul apartament. Casele de pariuri populare oferă să aleagă dintre mai multe opțiuni de platformă exact cea cu care pariurile sportive vor fi cât mai confortabile. Din ce în ce mai mulți jucători folosesc aplicația Superbet, care din punct de vedere al funcționalității sale nu este inferioară site-ului principal al casei de pariuri.

De ce să folosim oferta noastră de pariuri?

Publicul mobil poate alege întotdeauna între pariuri sportive utilizând o versiune mobilă sau o aplicație dezvoltată special pentru anumite sisteme de operare. Superbet instalezi pe Android fiecare proprietar al dispozitivelor care sunt controlate de acest sistem, precum și utilizatorii produselor mărcii Apple.

Dacă comparăm caracteristicile versiunii mobile și a aplicației, atunci este izbitor că pentru a lucra cu prima nu este nevoie să treacă prin etapa de instalare. Este suficient să mergeți pe site-ul casei de pariuri folosind un smartphone pentru a selecta automat o platformă mobilă. Versiunea site-ului oficial pentru dispozitive mobile vă permite să utilizați economic traficul disponibil. În același timp, nu oferă protecție împotriva blocării și nu are, de asemenea, funcții de interfață care fac aplicația atât de convenabilă pentru pariurile pe un smartphone.

Cum se descarcă aplicația pentru Android și iOS?

O întrebare similară este adresată de fiecare parior care nu dorește să petreacă timp pe un computer sau laptop. Puteți paria folosind telefonul cu orice ocazie, de exemplu, în pauza de prânz sau în vacanță în străinătate. Oglinda încorporată, care se află în aplicație, nu va permite blocarea acesteia, făcând contul personal inaccesibil utilizatorului. Superbet instalezi pe Android dacă urmați instrucțiuni simple:

Necesitatea unor acțiuni suplimentare din partea jucătorului care trebuie să ridice temporar interdicția de instalare a programelor din surse terțe este legată de politica companiei Google. Gigantul digital nu permite utilizatorilor săi să adauge programe de jocuri de noroc în magazinul de aplicații. Din acest motiv, puteți obține un link de descărcare numai pe site-ul web al casei de pariuri.

Superbet descărcați pe ios va fi mult mai rapidă, deoarece pariorii nu trebuie să facă modificări suplimentare dispozitivului. Aplicația aplicației a fost adăugată direct în magazinul de aplicații, pe pagina căreia puteți găsi cele mai recente informații despre caracteristicile programului. Superbet descărcați pe ios în câteva clicuri prin simpla găsire a programelor din catalogul aplicațiilor și făcând clic pe linkul corespunzător, după care instalarea va avea loc automat.

Datorită aplicației, puteți:

Jucătorii nu vor mai trebui să se întoarcă la site-ul oficial al casei de pariuri după finalizarea instalării, deoarece toate instrumentele necesare pentru pariuri sunt implementate în program.

Cum mă înregistrez în aplicația Superbet?

Aplicația Superbet vă permite să câștigați bani pe pariuri în orice moment convenabil, dacă jucătorul are posibilitatea să se conecteze la rețea. El va putea, de asemenea, să vizualizeze cotațiile curente și să le urmărească modificările în modul live pentru a obține cele mai bune cote din meci. În același timp, pentru pariuri, trebuie să parcurgeți procedura de înregistrare. Această cerință este stabilită numai pentru acei jucători care vor folosi serviciile unei case de pariuri pentru prima dată. Dacă jucătorul are deja un cont, atunci nu este necesară crearea unui al doilea pentru a utiliza aplicația. O altă cerință obligatorie este ca jucătorul să atingă vârsta majoratului înainte de a se înregistra.

Superbet descarca gratuit direct de pe site-ul casei de pariuri și, pentru a studia caracteristicile programului, va trebui să completați un chestionar cu următoarele secțiuni:

În procesul de deschidere a unui cont, jucătorul va trebui, de asemenea, să specifice un nume de utilizator și o parolă, pe care le va folosi pentru a-și introduce contul personal. Alegerea monedei va fi cât se poate de simplă, deoarece astăzi biroul oferă jucătorilor săi plăți și completarea contului doar în lei românești. Biroul funcționează cu jucători din Moldova, deci verificarea pariorului este o necesitate. Vă permite să confirmați datele specificate în profilul jucătorului, pentru care trebuie să trimiteți copii scanate ale documentelor de identitate. De obicei, serviciul de asistență nu necesită mai mult de câteva ore pentru a verifica informațiile.

Cum se adaugă fonduri și se retrag fonduri?

Aplicația Superbet Moldova oferă utilizarea sistemelor moderne de plată pentru a facilita retragerea banilor dintr-un depozit într-un cont personal:

Jucătorii pot folosi, de asemenea, casa de pariuri Superbet examinând rețeaua de puncte de pariere de pe site-ul casei de pariuri. Viteza plăților depinde de serviciile pe care jucătorul a decis să le folosească. În cazul sistemelor de plată, procedura durează de obicei nu mai mult de câteva minute, în timp ce transferul pe un card poate dura până la 5 zile. Suma minimă pentru reaprovizionare trebuie să fie mai mare de 20 de lei românești.

Cum plasez pariuri pe aplicația Superbet?

Aplicația Superbet Moldova vă permite să plasați confortabil pariuri direct din propriul apartament, ceea ce nu necesită mult timp sau efort. Procesul de pariere cu ajutorul programului nu diferă în mod critic de pariurile de pe site-ul oficial, dar are unele particularități. În primul rând, acestea se referă la management. Aplicația vă permite să faceți pariuri în câteva clicuri, ceea ce necesită:

Aplicația Superbet vă permite să pariați pe sporturi single și express. În acest din urmă caz, trebuie să adăugați mai multe selecții la coș înainte de a confirma biletul.

Prezentare generală a principalelor funcții ale aplicației

Descărcați aplicația oficială Superbet și să-și împărtășească impresiile în comentarii. Programul este executat într-un stil clasic. Jucătorii sunt invitați să parieze pe fotbal, tenis, baseball, baschet, hochei și alte sporturi populare. Aplicația deschide accesul la ligile diferitelor țări ale lumii, de la giganți europeni și se termină cu Cipru sau campionatele țărilor africane. Pariurile pot fi făcute atât în ​​prematch cât și în direct. În acest moment, doar difuzarea textului este disponibilă, dar casa de pariuri se va ocupa și de adăugarea centrului sportiv la program.

Acasă / Aplicații / Cum să descărcați și să instalați aplicația mobilă Superbet Moldova
7.2/10
Data actualizării: