TOP 5 î.Hr.

TOP21 Moldova
obține 500 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 120 %
banner

BONUS PENTRU ÎNREGISTRARE+500%

Set

Nu recomandăm compania Unibet . Oferim următoarele mărci cu cele mai bune oferte de bonus
9.8/10

1win

Bonus de înregistrare 500%
obține
9.5/10

Melbet

Bonus de înregistrare 100%
obține
9.3/10

Megapari

Bonus de înregistrare 100%
obține

Cum să descărcați și să instalați aplicația mobilă Unibet Moldova

Fiecare jucător care are ceva experiență în lumea pariurilor visează să parieze pe sport și să lovească un jackpot solid. Pentru a vă crește propriile șanse de succes, puteți utiliza previziunile experților sau puteți efectua în mod independent o analiză a evenimentului care urmează. În același timp, din ce în ce mai puțini utilizatori doresc să petreacă câteva ore în spatele ecranului computerului. Din acest motiv, pentru casele de pariuri, dezvoltarea propriei aplicații de pariuri devine un pas obligatoriu pe calea extinderii propriei prezențe pe piața pariurilor sportive. Aplicația Unibet Moldova vă permite să utilizați toate instrumentele furnizate de birou pentru utilizatorii săi. Este disponibil pe toate platformele populare, ceea ce va constitui un bonus suplimentar pentru publicul instituției de jocuri de noroc.

Cum se descarcă aplicația pe iOS?

Dispozitivele Apple sunt foarte populare, deci nu este surprinzător faptul că casa de pariuri a pregătit o versiune separată a programului pentru acest public. Unibet descărcați pe ios în orice moment convenabil, pentru care este suficient să vizitați magazinul oficial de aplicații. După ce ați solicitat solicitarea corespunzătoare, trebuie să selectați opțiunea corespunzătoare a problemei, pe pagina căreia puteți studia informațiile actuale despre program, precum și capturile de ecran ale acestuia. După ce faceți clic pe link, instalarea va avea loc automat. Unibet descărcați pe ios de mulți utilizatori, deci nu va fi dificil să vă familiarizați cu recenziile despre aplicație.

Cum se instalează aplicația pe Android?

De asemenea, casa de pariuri a oferit posibilitatea de a plasa pariuri în aplicație folosind dispozitive Android. Puteți să-l descărcați numai de pe site-ul biroului. Motivul constă în faptul că Google nu permite adăugarea de aplicații în catalogul pieței sale unde puteți plasa pariuri pe bani. Unibet instalezi pe Android urmând o instrucțiune simplă:

După parcurgerea acestor pași simpli, puteți elimina în siguranță distribuția de pe dispozitiv. Programul ocupă un spațiu minim și este potrivit și pentru toate versiunile actuale ale sistemului de operare. Consumul de trafic după instalare va fi minim, deoarece multe elemente de interfață vor fi deja pe smartphone. Unibet ro instalezi pe Android pentru fiecare utilizator de dispozitiv mobil. După finalizarea procedurii, veți putea accesa o gamă largă de servicii, inclusiv:

O altă opțiune utilă este înregistrarea în aplicație, despre care merită să vorbim mai detaliat.

Cum mă înregistrez cu aplicația Unibet?

Aplicația Unibet.ro face plăcere cu o funcționalitate bine gândită, astfel încât parierea pe sport cu ajutorul său va fi cât mai confortabilă. Jucătorul este obligat să își introducă contul personal, lucru care se poate face folosind autorizarea sau înregistrarea în program. Autorizarea este disponibilă numai pentru jucătorii care au folosit mult timp și cu succes serviciile unei case de pariuri. Înregistrarea este posibilă numai pentru jucătorii care nu au mai folosit niciodată serviciile casei de pariuri. Este relevant pentru publicul adult, care este o cerință obligatorie a casei de pariuri.

Unibet.ro descarca gratuit chiar acum, astfel încât în ​​orice moment convenabil să puteți face un pariu sportiv cu cotații profitabile. În timpul procesului de înregistrare, utilizatorul va trebui să completeze un scurt chestionar, care să indice:

Ar trebui să aveți grijă atunci când alegeți moneda contului. Astăzi biroul oferă să utilizeze monede precum RON, CZK, HRK, BRL, DKK, HUF, SEK, CAD, EUR și altele. Nu va fi posibilă schimbarea monedei în viitor, deci ar trebui să fie cât mai convenabil pentru jucător în timpul tranzacțiilor. Chestionarul trebuie completat în alfabetul latin. Când specificați informații personale, trebuie să fiți atenți, deoarece trebuie să treacă în continuare o verificare de validare în timpul verificării.

După finalizarea înregistrării, jucătorul va putea să-și introducă contul personal și să-i studieze caracteristicile. În acesta, puteți verifica soldul și depune fonduri în cont, precum și verifica statisticile. Verificarea jucătorului este o cerință obligatorie pentru ca acesta din urmă să poată retrage fonduri din depozit în oricare dintre modalitățile oferite de casă de pariuri. Procedura poate fi inițiată numai de reprezentanții serviciului de asistență. Jucătorul este obligat să trimită copii ale documentelor personale, care vor fi comparate cu informațiile specificate în chestionar. Această verificare nu durează de obicei mai mult de câteva ore.

Cum fac o depunere în aplicația Unibet?

Aplicația Unibet vă permite să efectuați tranzacții cu depozitul personal al jucătorului în orice moment convenabil. Pentru a face acest lucru, biroul oferă să utilizeze următoarele sisteme:

Durata transferului va depinde de care dintre servicii a fost ales de jucător. De asemenea, înainte de a alege un sistem de plată specific, ar trebui să acordați atenție comisionului și limitelor. Casa de pariuri recomandă utilizarea aceluiași serviciu pentru depunerea și retragerea de fonduri.

Cum plasez pariuri pe aplicația Unibet?

Descărcați aplicația oficială Unibet urmează pentru pariuri pe fotbal, hochei, volei, box și alte discipline sportive. Pentru aceasta, programul are tot ce aveți nevoie, iar interfața sa este cât se poate de simplă și convenabilă pentru plasarea pariurilor. Instrucțiunile pentru pariuri în aplicația mobilă vor arăta astfel:

După confirmarea pariului, rămâne să aștepți puțin până se încheie evenimentul sportiv pentru a primi câștigurile dorite după aceea.

Prezentare generală a principalelor funcții ale aplicației

Aplicația Unibet Moldova și caracteristicile sale pot fi studiate cu ajutorul recenziilor lăsate de utilizatorii obișnuiți ai casei de pariuri. Software-ul de pariuri oferă atât o linie, cât și un mod live. Jucătorii vor putea paria pe sport folosind simplu, sistem sau expres. Mărimea pariurilor începe de la 10 cenți în echivalentul monedei selectate. Tote-ul nu a fost furnizat în momentul scrierii, dar poate apărea în viitor.

Aplicația Unibet este realizată în culorile biroului de pariuri. Site-ul este lipsit de toate acele elemente care ar putea distrage jucătorii de la pariuri sportive. Din acest motiv, rămâne doar să alegeți evenimentul și rezultatul potrivit pentru a primi dividendele binemeritate. Betters va putea utiliza serviciile de asistență pentru a obține răspunsuri exacte la întrebările lor. Pentru a îmbunătăți șansele de a câștiga atunci când faci pariuri sportive, permite o secțiune statistică specială implementată în aplicație.

Acasă / Aplicații / Cum să descărcați și să instalați aplicația mobilă Unibet Moldova
6.9/10
Data actualizării: