TOP 5 î.Hr.

TOP21 Moldova
obține 500 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 120 %
banner

BONUS PENTRU ÎNREGISTRARE+500%

Set

Nu recomandam aceasta firma. Vă sugerăm următoarele mărci cu cele mai bune oferte de bonus
9.8/10

1win

Bonus de înregistrare 500%
obține
9.5/10

Melbet

Bonus de înregistrare 100%
obține
9.3/10

Megapari

Bonus de înregistrare 100%
obține

Recenzie casa de pariuri PlusMinus

Linie și pictură

Linia include toate sporturile cunoscute, precum și competițiile sportive care nu sunt cele mai populare în Belarus, cum ar fi baseball și rugby. Există cel puțin 30 de rezultate disponibile pentru fiecare meci. Cu cât evenimentul este mai popular, cu atât mai multe rezultate sunt disponibile în listă – până la 700 de meciuri de top.

Spre deosebire de multe case de pariuri care operează pe teritoriul Republicii Belarus, nu există jocuri de noroc, cazinouri și loterie în casa de pariuri Plus-Minus.

Aplicatii mobile

BC Plus-Minus nu a lansat aplicații mobile, așa că dacă vrei să pariezi de pe telefon, folosește site-ul. Site-ul nu se adaptează la ecranele gadgeturilor mobile, așa că este mai convenabil să plasați pariuri de pe computer sau offline – la punctul de pariuri.

Realimentarea contului și retragerea de bani

Vă puteți reînnoi contul fără comision la casieria casei de pariuri, prin transfer de pe un card bancar sau sistemul de plată „Settlement”, precum și prin plăți QIWI, iPay și WebPay. Dacă vă completați contul de pe telefon, comisionul va fi de cel puțin 3%.

Retragerea banilor este disponibilă numai pentru un card bancar al unei bănci din Belarus sau în numerar la un magazin de pariuri.

Suma minimă de depunere și retragere este de 1 rublă.

Bonusuri

În „Plus-Minus” există un bonus de 4% pentru fiecare reîncărcare a contului. Pentru a face acest lucru, înregistrați-vă la o casă de pariuri, finanțați contul și plasați un pariu de cel puțin 50 de copeici. După aceea, bonusul va fi creditat automat în contul de joc. Suma maximă a bonusului este de 100 de ruble.

Bonusul trebuie pariat: înainte de a plăti, va trebui să pariezi întreaga sumă pe un eveniment cu cote de 1,60 sau mai mare.

Reputatie

„Plus-Minus” operează oficial pe teritoriul Belarusului, sub o licență de la Ministerul Taxe și Taxe. Aceasta este una dintre primele case de pariuri care au apărut pe teritoriul Republicii Belarus.

În martie 2021, casa de pariuri are doar 3 magazine de pariuri terestre, deși după deschiderea magazinului de pariuri în anii 90 existau 14 astfel de birouri.

A sustine

Puteți contacta asistența la orice oră din zi sau din noapte. „Plus-Minus” primește apeluri prin telefon (8-029) 219-58-58 și (8-0212) 65-07-77.

Reprezentanții casei de pariuri nu răspund prin mesagerie, dar puteți contacta asistența prin Skype:

Dacă sunteți mai obișnuit să comunicați prin poștă, atunci în cazul întrebărilor generale, scrieți la [email protected], iar dacă aveți întrebări și sugestii despre funcționarea site-ului, scrieți direct administratorului: [email protected] .

Acasă / Recenzie / Recenzie casa de pariuri PlusMinus
6.8/10

la site

Vă recomandăm cele mai bune case de pariuri din țară:

TOP21 Moldova

Bonus 500%

obține

TOP21 Moldova

Bonus 100%

obține

TOP21 Moldova

Bonus 100%

obține

TOP21 Moldova

500 %jucător nou

Data actualizării: