TOP 5 î.Hr.

TOP21 Moldova
obține 500 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 120 %
banner

BONUS PENTRU ÎNREGISTRARE+500%

Set

Lista caselor de pariuri cu cele mai bune oferte de bonus
10/10

1win

Bonus de înregistrare 500%
Joacă acum
10/10

SlotoZal

Bonus de înregistrare 150% + 225FS
Joacă acum
10/10

VulkanRoyal

Bonus de înregistrare 19700L + 240FS
Joacă acum
10/10

Melbet

Bonus de înregistrare 100%
Joacă acum
10/10

MegaPari

Bonus de înregistrare 5000 MDL
Joacă acum
Acasă / Slot / Mașini populare de sloturi / Slot 15 Dragon Pearls
8.6/10

Slot 15 Dragon Pearls

Data actualizării:

Slot machine cu 15 Dragon Pearls aparține companiei Boooongo, care a dezvoltat slotul. Nu este un slot independent, deoarece este o continuare a lui Pearls. Slotul are 5 role rotative și 25 de linii câștigătoare. O caracteristică specială a slotului este tema sa asiatică. Cunoscătorii culturii din Asia de Est vor deveni păstrători și descoperitori de perle, iar fiecare pas nou și combinație formată de simboluri îl apropie pe jucător de câștigarea jackpot-ului.

Joacă pentru bani în slotul 15 Dragon Pearls

Pentru a juca 15 Dragon Pearls pentru bani, trebuie să parcurgeți procedura standard de înregistrare. Utilizatorii noi pot fi supuși imediat verificării contului lor personal pentru a evita dificultățile de retragere a fondurilor din cont în viitorul apropiat.

Caracteristicile slot machine 15 Dragon Pearls

Înainte de a juca online 15 Dragon Pearls, utilizatorii sunt sfătuiți să studieze mai detaliat principalele caracteristici ale mașinii. Acest lucru vă va permite să aflați în avans dacă acest aparat poate oferi condiții potrivite pentru cerințele dvs. de jocuri de noroc. Parametrii principali arată astfel:

  • Dezvoltator Boooongo;
  • RTP 95%;
  • Numărul de linii câștigătoare – 25;
  • Numărul de role rotative – 5;
  • Câștig maxim – X5000, Grand Jackpot;
  • Scatter și Wilder sunt prezenți.

Simboluri slot 15 perle dragon

Slot 15 Dragon Pearls are un simbol Wild, care este reprezentat ca simbol Yin-Yang. Datorită lui Wilder, se poate forma o combinație. Wilder nu va aduce victoria de unul singur, dar este capabil să înlocuiască un simbol cu ​​altul. Un vas de monede de aur este considerat un Scatter, deoarece acest simbol bonus atrage rotiri gratuite sau rotiri gratuite.

Modul demonstrativ al slotului 15 Dragon Pearls

Dacă utilizatorii nu sunt pregătiți să joace 15 Dragon Pearls pentru bani, ei pot juca oricând în modul demo. Această opțiune este disponibilă atât pentru utilizatorii înregistrați, cât și pentru utilizatorii neînregistrați. În modul demo, nu există posibilitatea de a vă pierde economiile, dar nici nu vă puteți câștiga banii.

Rundă bonus în slotul 15 Dragon Pearls

Funcția Rotiri gratuite este una dintre rundele bonus care este sursa rotirilor gratuite ale rolei. Pentru a-l lansa vei avea nevoie de la 3 la 5 Scatters. Cadou, jucătorul va putea lansa 8 rotiri gratuite.

Slot machine cu 15 Dragon Pearls are și un Joc Bonus, care se deschide atunci când apar 6 sau mai multe simboluri bonus pe teren. Pe site pot apărea perle de diferite culori, și anume albastru, galben și verde. Dacă apare o perlă galbenă, puteți obține un bonus de la x1 la x20 din pariu. Perlele albastre și verzi vă pot aduce câștiguri mai mari. O perlă galbenă, dacă colectați 6 simboluri, vă deschide accesul la runda bonus, iar acest lucru este valabil și pentru perlele bonus de altă culoare.

Лучшие Слоты

Redați