TOP 5 î.Hr.

TOP21 Moldova
obține 500 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 120 %
banner

BONUS PENTRU ÎNREGISTRARE+500%

Set

Lista caselor de pariuri cu cele mai bune oferte de bonus
10/10

1win

Bonus de înregistrare 500%
Joacă acum
10/10

SlotoZal

Bonus de înregistrare 150% + 225FS
Joacă acum
10/10

VulkanRoyal

Bonus de înregistrare 19700L + 240FS
Joacă acum
10/10

Melbet

Bonus de înregistrare 100%
Joacă acum
10/10

MegaPari

Bonus de înregistrare 5000 MDL
Joacă acum
9.0/10

Slot 3 monede

Data actualizării:

Furnizorul lider Booongo a prezentat lumii slotul „3 Monede”. Este atractiv datorită numeroaselor avantaje: temă populară, joc simplu și RTP ridicat. Acest divertisment de jocuri de noroc vă va oferi un timp liber vibrant.

Joacă pentru bani sau gratuit în slotul „3 monede”

Dacă nu doriți să riscați banii, puteți încerca modul demo. În acest caz, jocul va fi gratuit și nu va fi necesară înregistrarea. „3 Monede” este o opțiune excelentă pentru a juca online. De asemenea, puteți juca pentru bani după înregistrarea pe site-ul cazinoului.

Caracteristicile slotului „3 monede”

Slotul 3 Coins a fost lansat chiar anul trecut. Dar un furnizor binecunoscut are o reputație bună și este de încredere. Tot ce trebuie să faci este să învârți rolele.

Dezvoltatorii au acordat o atenție deosebită graficii. Detaliile sunt desenate cu grijă. Coloana sonoră este, de asemenea, de foarte bună calitate. Datorită acesteia, se creează o atmosferă minunată de joc. Combinația dintre jocul clasic și opțiunile bonus inovatoare este fascinantă și incitantă.

Terenul de joc cu clopote, semne „BAR” și cristale intermitente arată foarte luminos. Când rolele se învârt, cristalele scânteie. Datorită acestui fapt, se creează o imagine frumoasă și originală. Când lansați slotul, veți vedea celule care sunt aranjate într-o linie vertical și orizontal. Slotul este proiectat de foarte înaltă calitate. Prin urmare, tuturor va dori să-l joace.

Simbolurile principale ale slotului „3 monede”

Înainte de a începe să jucați pentru bani în slotul „3 Monede”, familiarizați-vă cu caracteristicile și caracteristicile acestui slot. Aparatul are cinci linii active. Tot ce ai nevoie este să colectezi combinații reușite. Apoi veți obține următorii multiplicatori:

  • dacă apar simboluri Wild (inscripție neagră) – 3 simboluri – 3,75;
  • atunci când apar șapte arși – 3,75;
  • când apar clopoței care umplu întreaga linie, pariul va fi înmulțit de 2,35 ori;
  • pictogramele bară vor aduce un multiplicator de 1,5;
  • cristalele negre – 1,2, cele albastre înmulțesc pariul cu 1,2 ori;
  • când apar triunghiuri de ardere multicolore, 300 de multiplicatori pentru un pariu de 75 de credite.

Pentru o combinație câștigătoare ai nevoie doar de 3 poze. Nu pot exista alte opțiuni. Pentru a primi o plată, trebuie completată întreaga linie. Simbolul bonus sunt monede. Poate apărea pe a doua bobină. Simbolul Wild negru strălucitor vă va permite să vă mutați pe o altă rolă în timpul jocului.

Simboluri speciale ale aparatului „3 monede”

Jocul are simboluri speciale: Wild, care umple spațiile goale într-o combinație. Există, de asemenea, un simbol bonus sub forma unei monede de aur. Datorită acesteia, se deschide o rundă bonus. Bonusurile și multiplicatorii sunt o garanție de cashback de 96%. De asemenea, puteți juca în modul demo folosind moneda virtuală. Puteți să vă provocați și să testați un produs nou.

Joc de risc în slotul „3 Monede”

Moneda de aur va activa această rundă. Toate monedele aduc multiplicatori de la x2 la x50. În cazul în care sunt colectate 9 monede în timpul rundei de bonus, pariul crește la x500! Și când apare diamantul orbitor albastru, tot ce a plasat jucătorul va fi adunat în el. Vă recomandăm să încercați să jucați online 3 Coins dacă doriți să vă distrați.

Лучшие Слоты

Redați