TOP 5 î.Hr.

TOP21 Moldova
obține 500 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 120 %
banner

BONUS PENTRU ÎNREGISTRARE+500%

Set

Lista caselor de pariuri cu cele mai bune oferte de bonus
10/10

1win

Bonus de înregistrare 500%
Joacă acum
10/10

SlotoZal

Bonus de înregistrare 150% + 225FS
Joacă acum
10/10

VulkanRoyal

Bonus de înregistrare 19700L + 240FS
Joacă acum
10/10

Melbet

Bonus de înregistrare 100%
Joacă acum
10/10

MegaPari

Bonus de înregistrare 5000 MDL
Joacă acum
Acasă / Slot / Mașini populare de sloturi / Slot All Ways Hot Fruits
9.0/10

Slot All Ways Hot Fruits

Data actualizării:

Lansat în 2020, slotul All Ways Hot Fruits este un proiect al cunoscutului studio Amatic. Are tema tradițională a unui slot cu fructe de la începutul anilor 2000, dar 243 de linii de plată neobișnuite pentru gen. Combinațiile câștigătoare sunt formate pe 5 role, iar multiplicatorii, rotiri gratuite și simbolurile Scatter ajută jucătorul să le colecteze. Călătorește înapoi în timp în industria jocurilor de noroc, bucurându-te de atmosfera unei epoci apuse, dar cu o notă modernă!

Joacă pentru bani în slotul All Ways Hot Fruits

Pentru a juca All Ways Hot Fruits pentru bani, trebuie să vă înregistrați într-un cazinou online și să vă încărcați soldul. Vă rugăm să rețineți că clienților adulți li se permite să participe la divertisment cu plată.

Dacă ați mai avut de-a face cu produsele Amatic Industries, operarea emulatorului nu va cauza însă nicio dificultăți, ca în absența experienței anterioare.

Semnul de întrebare din colțul din dreapta sus al ecranului extinde tabelul de plăți și regulile slotului video, iar pictogramele de mai jos sunt responsabile pentru dezactivarea sunetului și a funcțiilor suplimentare. setări în consecință. Ferestrele de câștig, credit și pariu sunt afișate sub role. Mai în dreapta sunt tastele Max Bet, Autoplay și Spin, care reglează începutul rotației rolelor cu parametrii setați.

Caracteristicile slot machine All Ways Hot Fruits

În ceea ce privește umplerea, aparatul All Ways Hot Fruits nu ridică nicio reclamație:

  • Editura: Amatic.
  • Rentabilitatea: 97,05%.
  • Volatilitate: mare.
  • Max. câștiguri: x12.500.
  • Chile: FreeSpin, multiplicatori.

Dezvoltatorul folosește tehnologia HTML5 pentru a asigura un joc confortabil pe toate platformele, inclusiv pe dispozitivele mobile.

Simboluri slot All Ways Hot Fruits

Într-o colecție de ilustrații tematice, slotul All Ways Hot Fruits oferă clopoței, struguri, o felie de pepene verde, cireșe, lămâi, portocale, prune, numerele 7, o potcoavă de aur pentru noroc, un multiplicator x2 și un coș cu fructe. Acesta din urmă joacă pentru Bonusul Scatter, deci este recompensat indiferent de dungile active.

Modul demonstrativ al slotului All Ways Hot Fruits

Înainte de a învârti rolele pentru bani în speranța de a aprinde flăcările câștigului, vă recomandăm să începeți să jucați gratuit All Ways Hot Fruits online. Formatul demo al sesiunilor este disponibil pentru toți oaspeții site-ului nostru, fără a vă obliga să vă creați un cont și să faceți o depunere.

Rundă bonus în slotul All Ways Hot Fruits

Pentru a vă bucura de rotiri gratuite în acest slot, trebuie să obțineți trei sau mai multe Scatters în orice poziție într-o singură mișcare. În acest fel, puteți obține până la 15 mutări neplătite, precum și reactivați funcția. În plus, simbolul multiplicator 2x vă dublează câștigurile și apare doar pe rolele 1-3. Mai mult de o astfel de pictogramă vă permite să contați pe o multiplicare de 6 ori a sumei pariate.

Лучшие Слоты

Redați