TOP 5 î.Hr.

TOP21 Moldova
obține 500 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 120 %
banner

BONUS PENTRU ÎNREGISTRARE+500%

Set

Lista caselor de pariuri cu cele mai bune oferte de bonus
10/10

1win

Bonus de înregistrare 500%
Joacă acum
10/10

SlotoZal

Bonus de înregistrare 150% + 225FS
Joacă acum
10/10

VulkanRoyal

Bonus de înregistrare 19700L + 240FS
Joacă acum
10/10

Melbet

Bonus de înregistrare 100%
Joacă acum
10/10

MegaPari

Bonus de înregistrare 5000 MDL
Joacă acum
Acasă / Slot / Mașini populare de sloturi / Slot Andar Bahar
8.0/10

Slot Andar Bahar

Data actualizării:

Slot machine Andar Bahar a fost dezvoltat de echipa Estonia One Touch. O companie estonă cu înregistrare malteză a apărut în lumea jocurilor de noroc online relativ recent, deoarece primele jocuri au fost prezentate în 2015. A fost lansat în 2019, adăugându-se astfel la colecția mare de sloturi One Touch.

Această mașină, ca una dintre varietățile de jocuri de cărți, nu este în niciun fel inferioară ca popularitate față de blackjack și poker. Dar este puțin probabil ca multe cazinouri să ofere posibilitatea de a juca un astfel de joc cu un dealer. De aceea, One Touch a introdus o mașină de slot cu o temă similară colecției sale de sloturi.

Joacă pentru bani în slotul Andar Bahar

Dacă un jucător de noroc plănuiește să joace Andar Bahar pentru bani, va trebui să treacă printr-o procedură rapidă de înregistrare și apoi să facă o depunere.

Regulile vor fi simple dacă utilizatorul s-a ocupat anterior cu divertismentul cu carduri în viața reală. Andar și Bahar sunt traduse din hindi ca stânga și dreapta. Utilizatorii noi trebuie să selecteze unul dintre evenimentele din stânga și din dreapta și să plaseze pariurile. Apoi, prima carte apare cu fața în sus pe terenul de joc, care este Joker. Dacă a doua carte care apare pe masă se potrivește cu Joker, atunci jocul s-a încheiat. În prima rundă, utilizatorii pot plasa un pariu secundar pe culoarea cărții din mijloc și pe rangul acesteia mai mic sau mai mare de opt.

Caracteristicile slot machine Andar Bahar

Mașina de slot Andar Bahar vă va încânta cu următoarele caracteristici care merită studiate înainte de a începe să vă distrați și să câștigați bani pe pariuri:

  • RTP 94,9%;
  • 52 de cărți pe masă;
  • Două opțiuni pentru dezvoltarea evenimentelor – Andar și Bahar;
  • Versiunea 2019;
  • Gama de pariuri – de la 1 la 500;
  • Pariul secundar (opțional) și Pariul principal.

Simboluri de slot Andar Bahar

Pe masa de joc apar patru costume, pe care puteți plasa pariuri dacă mutați jetoanele și faceți clic pe Deal. Există doar patru costume de cărți – pică, inimioare, diamante, crose. Urmându-le în rândul următor de mai jos, puteți paria pe un rang mai mic sau mai mare de 8, sau puteți alege o carte cu valoarea 8.

Modul demonstrativ al slotului Andar Bahar

Soluția ideală pentru noii utilizatori ar fi modul demo al slotului Andar Bahar. În modul demo nu există riscul să vă pierdeți toate economiile, dar nici nu puteți retrage bani virtuali. Această funcție este disponibilă numai după înregistrare și efectuarea unei depuneri.

Rundă bonus în slot machine Andar Bahar

Nu există nicio rundă bonus sau joc cu risc, în care utilizatorul poate dubla suma câștigată sau poate primi stimulente suplimentare.

Лучшие Слоты

Redați