TOP 5 î.Hr.

TOP21 Moldova
obține 500 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 120 %
banner

BONUS PENTRU ÎNREGISTRARE+500%

Set

Lista caselor de pariuri cu cele mai bune oferte de bonus
10/10

1win

Bonus de înregistrare 500%
Joacă acum
10/10

SlotoZal

Bonus de înregistrare 150% + 225FS
Joacă acum
10/10

VulkanRoyal

Bonus de înregistrare 19700L + 240FS
Joacă acum
10/10

Melbet

Bonus de înregistrare 100%
Joacă acum
10/10

MegaPari

Bonus de înregistrare 5000 MDL
Joacă acum
8.0/10

Animal Fishing

Data actualizării:

Furnizorul KA Gaming oferă slotul Animal Fishing, dedicat două subiecte: animale și pescuit. În locul liniilor și mulinetelor obișnuite, jucătorii se vor bucura de pescuitul real: cu cât captura este mai mare, cu atât suma câștigată este mai mare. Un personaj detaliat, un raton, îl va ajuta pe utilizator în acest sens. Dispozitivul va atrage fanii mini-jocurilor originale.

Joacă pentru bani în slotul Animal Fishing

Primul pas pentru a juca pentru bani este înregistrarea la cazinou. Acest lucru deschide accesul la bonusul de bun venit și vă permite să vă retrageți rapid câștigurile. Jocul cu un pariu cash este disponibil doar cu un sold pozitiv. Puteți depune bani în contul dvs. în câteva clicuri folosind un card bancar.

Pentru a juca Animal Fishing pentru bani, trebuie mai întâi să vă înscrieți pariul. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe butonul „Ofertă nouă”. Se va deschide un panou cu posibile opțiuni. Miza maximă este stabilită folosind butonul cu același nume. Apoi, undița este turnată – există un buton săgeată pentru aceasta. Dacă îl țineți apăsat, se activează modul de redare automată: în el puteți selecta numărul de rotiri.

Caracteristicile aparatului de slot Animal Fishing

Masina de slot Animal Fishing are un gameplay original care este ușor de învățat. Chiar și un începător poate câștiga. Înainte de a arunca o undiță, ar trebui să vă familiarizați cu caracteristicile slotului:

 • furnizor – KA Gaming;
 • RTP: necunoscut;
 • câștig maxim per rotire: 13.320 USD;
 • fără linii și role;
 • costul pariului: 0,1-150 USD;
 • există o opțiune de redare automată!

Dezvoltatorul a făcut jocul simplu în mai multe moduri. Acest lucru se manifestă nu numai în design, ci și în reguli. Fiecare jucător poate prinde o captură de bani.

Simboluri pentru sloturile Pescuit cu animale

În ciuda gameplay-ului original, slotul Animal Fishing are mai multe simboluri. Mărimea câștigurilor depinde de ele. Fiecare imagine are o sumă fixă ​​de plată:

 • rechin 13.320 USD;
 • pește-spadă 5820 USD;
 • pește arici 2520 USD;
 • piranha 570 USD;
 • pește leu 270 USD;
 • pește de aur 120 USD;
 • calamar 45 USD.

Pentru prinderea unei roți, cutii de fier, pantof sau piatră, nu se acordă câștiguri, dar pariul este dedus din cont. Este imposibil de prezis care simbol va fi agățat în continuare. Nu există simboluri speciale cu funcții bonus, așa că jucătorii ar trebui să se bazeze doar pe norocul lor.

Modul demonstrativ al slotului Animal Fishing

Puteți juca Animal Fishing online gratuit în modul demo. Acest lucru nu necesită nicio investiție în numerar sau înregistrare. Monedele virtuale sunt folosite pentru pariuri. Retragerea câștigurilor în acest mod nu este disponibilă. Numărul de credite acumulate este suficient pentru a vă familiariza cu slotul, modul de joc și principiile de joc.

Лучшие Слоты

Redați