TOP 5 î.Hr.

TOP21 Moldova
obține 500 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 120 %
banner

BONUS PENTRU ÎNREGISTRARE+500%

Set

Lista caselor de pariuri cu cele mai bune oferte de bonus
10/10

1win

Bonus de înregistrare 500%
Joacă acum
10/10

SlotoZal

Bonus de înregistrare 150% + 225FS
Joacă acum
10/10

VulkanRoyal

Bonus de înregistrare 19700L + 240FS
Joacă acum
10/10

Melbet

Bonus de înregistrare 100%
Joacă acum
10/10

MegaPari

Bonus de înregistrare 5000 MDL
Joacă acum
Acasă / Slot / Mașini populare de sloturi / Slot Book Of Sands
8.9/10

Slot Book Of Sands

Data actualizării:

Slot machine „Cartea Nisipurilor” este un proiect interesant de la Fired Up Games, care scufundă jucătorii într-o lume a aventurii pe teritoriul Egiptului antic. Tema jocului satisface pe deplin așteptările fanilor proiectelor de calitate cu un complot fascinant despre căutarea comorilor străvechi. La prima vedere, jocul poate părea simplu, dar pentru a înțelege toate nuanțele sale, este recomandat să începeți cu modul demo.

Joacă pentru bani sau gratuit în slotul Book of Sands

Puteți juca „Book of Sands” atât pentru bani, cât și într-o versiune demo gratuită. Pentru a accesa modul demo, nu este necesară înregistrarea, doar lansați jocul printr-un buton special. Dacă decideți să jucați pe bani reali, va trebui să vă înregistrați și să vă finanțați contul. Înainte de a începe să jucați, ar trebui să vă familiarizați cu caracteristicile slotului pentru a ști ce combinații aduc câștiguri.

Caracteristicile slot machine Book Of Sands

Slotul „Book of Sands” are următoarele caracteristici: un teren de joc 5×3 cu 10 linii de plată active, fără volatilitate stabilită, RTP 95%, câștig maxim de până la 250.000 de monede, interval de pariuri de la 0,1 la 50 de monede.

Simbolurile principale ale slotului Book Of Sands

Simbolurile principale includ personajul principal cu o pălărie, un faraon, o pasăre, un scarabeu, precum și simboluri cu litere și numere. Mărimea câștigului depinde de combinația bazată pe simbolul principal selectat.

Simboluri speciale ale sloturilor Book Of Sands

Jocul are un simbol special – scatter-ul sub forma unei cărți. Poate apărea pe orice rolă și acționează și ca wild, înlocuind alte simboluri, cu excepția simbolului de extindere.

Joc cu risc/joc bonus în slotul Book Of Sands

Jocul bonus Book of Sands este activat atunci când apar 3 sau mai multe scatters și oferă jucătorului 10 rotiri gratuite, care pot fi adăugate atunci când apar scatters suplimentare în timpul bonusului.

Лучшие Слоты

Redați