TOP 5 î.Hr.

TOP21 Moldova
obține 500 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 120 %
banner

BONUS PENTRU ÎNREGISTRARE+500%

Set

Lista caselor de pariuri cu cele mai bune oferte de bonus
10/10

1win

Bonus de înregistrare 500%
Joacă acum
10/10

SlotoZal

Bonus de înregistrare 150% + 225FS
Joacă acum
10/10

VulkanRoyal

Bonus de înregistrare 19700L + 240FS
Joacă acum
10/10

Melbet

Bonus de înregistrare 100%
Joacă acum
10/10

MegaPari

Bonus de înregistrare 5000 MDL
Joacă acum
Acasă / Slot / Mașini populare de sloturi / Slot Buddha Megaways
8.1/10

Slot Buddha Megaways

Data actualizării:

Aducând un gust de est și noroc, aparatul de slot Buddha Megaways de la 3 Oaks este plin de pagode elegante, fenixuri sacre și alte simboluri importante în budism. Configurația non-standard a rolelor 6×7 asigură că potențialul tehnologiei Megaways este dezvăluit pe 117.649 de linii de plată, iar câștigul x12.500 de la pariul pe rotire este proporțional cu jackpot-ul complet.

Cunoscătorii de mecanici noi vor fi mulțumiți de funcția Simboluri care se prăbușesc cu celule care se prăbușesc după colectarea combinațiilor de premii. Nici jucătorii conservatori nu sunt lăsați afară datorită unei varietăți de bonusuri. Printre acestea din urmă, așteptați-vă multiplicatori progresivi, rotiri gratuite și, bineînțeles, simboluri speciale. Vom vorbi mai multe despre detaliile lansării mai jos în recenzia noastră analitică.

Joacă pentru bani în slotul Buddha Megaways

Pentru a juca Buddha Megaways pentru bani, trebuie mai întâi să deschideți un cont și apoi să faceți o depunere. Înregistrarea unui cont pe site și completarea soldului este o chestiune de 10-15 minute, ceea ce vă permite să vă înscrieți pentru calitatea de membru în club cu acces la bonusuri de divertisment și resurse plătite pentru jocuri de noroc.

Procesul de configurare și pornire a rotației dispozitivului nu are nevoie de explicații, se realizează dintr-un capriciu. Acest lucru este facilitat de o unitate de control intuitivă, unde scopul fiecărui buton este ghicit la prima vedere. Este mult mai interesant să înțelegem jocul în contextul strângerii combinațiilor de premii.

Trebuie să știți că simbolurile care participă la lanțul de recompense sunt distruse după ce recompensa este plătită și declanșează o cascadă. Locurile lor sunt ocupate de pictogramele de sus, iar fiecare ciclu nou acordă +1 multiplicatorului general de câștig. Astfel de „avalanșe” continuă să cadă până când seria de victorii este finalizată într-o singură revoluție a rolelor.

Caracteristicile slot machines Buddha Megaways

Privind la slotul Buddha Megaways prin prisma nuanțelor tehnice, nu există nicio îndoială că merită jucat:

  • Furnizor: 3 Oaks Gaming (Booongo).
  • Retur (RTP): 96%.
  • Volatilitate: medie.
  • Dimensiunea pariului ($,€): 0,20-20.
  • Max. câștiguri: x12500.
  • Funcții: cascadă, rotiri gratuite, turneu Gamble.

Desigur, emulatorul are o versiune mobilă.

Simboluri de slot Buddha Megaways

Dezvoltatorii au introdus 10 pictograme plătite în slotul Buddha Megaways, care sunt împărțite în altele mai mult și mai puțin valoroase. Vă recomandăm să studiați prețul acestora în tabelul de plăți → „≡”. În portofoliu există și simboluri speciale, inclusiv Templul Scatter și Wild Buddha. Prima face posibilă deblocarea unei runde cu rotiri gratuite, iar a doua înlocuiește pictogramele de serviciu în acele secvențe în care acestea nu sunt suficiente pentru a forma un combo.

Modul demonstrativ al slotului Buddha Megaways

Îi sfătuim pe începători să joace Buddha Megaways online gratuit la început pentru a se simți confortabil și a înțelege regulile. Formatul demo al sesiunilor nu necesită înregistrare și puteți juca pentru monede virtuale.

Лучшие Слоты

Redați