TOP 5 î.Hr.

TOP21 Moldova
obține 500 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 120 %
banner

BONUS PENTRU ÎNREGISTRARE+500%

Set

Lista caselor de pariuri cu cele mai bune oferte de bonus
10/10

1win

Bonus de înregistrare 500%
Joacă acum
10/10

SlotoZal

Bonus de înregistrare 150% + 225FS
Joacă acum
10/10

VulkanRoyal

Bonus de înregistrare 19700L + 240FS
Joacă acum
10/10

Melbet

Bonus de înregistrare 100%
Joacă acum
10/10

MegaPari

Bonus de înregistrare 5000 MDL
Joacă acum
Acasă / Slot / Mașini populare de sloturi / Slot Curse of Pharaon
8.9/10

Slot Curse of Pharaon

Data actualizării:

Masina de slot Curse of Pharaon a fost creat de Evoplay. Are o temă populară și momente interesante. Pentru cel mai luminos mod de a-ți petrece timpul liber, acesta este exact ceea ce ai nevoie. Dezvoltarea oferă premii bune, bonusuri decente și chiar opțiunea de a cumpăra bonusuri speciale. Vă vom spune mai jos despre aceasta și alte nuanțe de divertisment.

Joacă pentru bani în slotul Curse of Pharaon

Merită subliniat că numai persoanele care au împlinit vârsta majoratului pot juca Curse of Pharaon pentru bani. După înregistrarea pe site, trebuie să vă confirmați acțiunile și să furnizați informații veridice despre dvs. După confirmarea identității, puteți depune bani reali în contul dvs. de depozit. Rata minimă pleacă de la un raport procentual de 0,1.

Caracteristicile mașinii de slot Curse of Pharaon

Dintre toate caracteristicile și avantajele, este de remarcat faptul că slotul Curse of Pharaon are următoarele:

  • RTP de până la 95%, ceea ce este deosebit de important pentru utilizatorii noi;
  • 20 de linii de plată – 20;
  • rundă bonus;
  • oportunitatea de a obține până la 16 rotiri gratuite;
  • programe speciale de multiplicare pentru rotiri și rotiri în format bonus.

Dezvoltatorii s-au ocupat de accesul la bonusuri de cumpărare pentru a face jocul online Curse of Pharaon mai interesant. În acest scop, a fost creată o secțiune specială unde au loc aceste achiziții. Ulterior, puteți începe să activați bonusurile achiziționate după debitarea sumei pentru bonusul specificat în secțiunea din contul dvs. de numerar.

Simbolurile de slot Curse of Pharaon

Trebuie remarcat faptul că producătorii slotului Curse of Pharaon au acordat atenție pregătirii simbolurilor specifice care să permită utilizatorilor să simtă cu adevărat aroma Egiptului. Acest lucru a completat perfect acompaniamentul muzical și designul strălucitor al fundalului sub tobele principale. Printre simbolurile prezentate se numără următoarele imagini unice:

  • Simboluri egiptene;
  • capul zeului RA;
  • sarcofag;
  • pasăre a Egiptului.

Modul demonstrativ al slotului Curse of Pharaon

O opțiune excelentă este versiunea demo, unde puteți afla regulile și caracteristicile înainte de a începe să depuneți bani reali. Versiunea demo este lansată fără un proces de înregistrare; trebuie doar să accesați site-ul și să-l lansați. Masina de slot Curse of Pharaon îți va oferi toată gama de emoții și un timp bun.

Rundă bonus în slotul Curse of Pharaon

După începerea sesiunii principale, pe teren apar simboluri și după aceea se formează o combinație câștigătoare. Deja când imaginile explodează, începe un nou joc cu noi combinații.

Pentru 3 sau mai multe simboluri, este posibil să măriți recompensa de până la 125 de ori. Pe rolele principale, când apare un simbol câștigător cu Faraon, înseamnă o creștere a valorii combinațiilor de premii.

Лучшие Слоты

Redați