TOP 5 î.Hr.

TOP21 Moldova
obține 500 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 120 %
banner

BONUS PENTRU ÎNREGISTRARE+500%

Set

Lista caselor de pariuri cu cele mai bune oferte de bonus
10/10

1win

Bonus de înregistrare 500%
Joacă acum
10/10

SlotoZal

Bonus de înregistrare 150% + 225FS
Joacă acum
10/10

VulkanRoyal

Bonus de înregistrare 19700L + 240FS
Joacă acum
10/10

Melbet

Bonus de înregistrare 100%
Joacă acum
10/10

MegaPari

Bonus de înregistrare 5000 MDL
Joacă acum
Acasă / Slot / Mașini populare de sloturi / Slot Dragon Tiger
9.0/10

Slot Dragon Tiger

Data actualizării:

Pariurile într-un cazinou vă permit să vă îmbunătățiți propria dispoziție, pentru care nici măcar nu trebuie să vă părăsiți propriul apartament. Este suficient să alegeți un slot interesant, printre care aproape sigur va fi și slotul Dragon Tiger. Jocul este foarte popular printre vizitatorii cazinoului care preferă să plaseze pariuri în modurile plătite și gratuite. Dezvoltatorul reprezentat de mplay a reușit deja să lanseze multe sloturi interesante cu rate mari de plată. Fiecare dintre ele are propria sa istorie și stil unic de performanță.

Joacă pentru bani în slotul Dragon Tiger

Pentru a juca Dragon Tiger pentru bani, va trebui să parcurgeți procedura de înregistrare pe site-ul cazinoului. Din acest motiv, site-ul ales trebuie să aibă licență, precum și recenzii pozitive în rândul jucătorilor. Va fi posibil să lansați un slot pentru pariuri pentru bani numai după completarea depozitului.

Slotul Dragon Tiger are o structură familiară. Folosește 5 bobine, care sunt dispuse pe 4 rânduri. Jucătorii au până la 1024 de moduri de a primi plăți. Jucătorii de noroc pot folosi nu numai simboluri obișnuite, ci și pictograme speciale.

Caracteristicile sloturilor Dragon Tiger

Principalele caracteristici ale mașinii sunt prezentate după cum urmează:

  • dezvoltator – mplay;
  • linii – 1.024;
  • indicatorul de volatilitate este peste medie;
  • dimensiunea pariului – 0,1-100 de monede;
  • structura mașinii – 5×4;
  • RTP-ul slotului de jocuri este de 96,5%.

Slotul Dragon Tiger prezintă o volatilitate crescută, așa că nu trebuie să vă așteptați ca fiecare rotire următoare a rolelor să aducă o plată. În același timp, rata de returnare este destul de mare, astfel încât jucătorii vor fi mulțumiți de așteptările matematice pozitive.

Simboluri de slot Dragon Tiger

Simbolurile slotului Dragon Tiger corespund semnelor calendarului, inclusiv:

  • broasca testoasa;
  • iepure;
  • dragon.

Fiecare pictogramă vă permite să atingeți jackpot-ul, a cărui dimensiune variază mult în funcție de numărul de simboluri din combinație. Puteți afla mai multe despre ele în secțiunea tabel de plăți.

Modul demonstrativ al slotului Dragon Tiger

Dacă un jucător de noroc nu are mulți ani de experiență la pariuri, atunci slotul Dragon Tiger poate fi întotdeauna lansat în modul demo. În acest caz, jucătorii nu trebuie să-și riște propriul depozit. Nu este necesară înregistrarea pentru a accesa slotul. Din acest motiv, pariurile în acest mod vă permit nu numai să câștigați o experiență variată, ci și să verificați fiabilitatea unității de jocuri de noroc alese.

Rundă bonus în slotul Dragon Tiger

Simbolul wild vă permite să obțineți un multiplicator de până la x5, în funcție de numărul de pictograme corespunzătoare de pe ecranul mașinii. Jocul online la Dragon Tiger este și mai interesant datorită oportunității de a câștiga până la 20 de rotiri gratuite prin colectarea mai multor sigle de slot machine pe role. Slotul are un stil vizual interesant care combină soluțiile clasice și rafinamentul oriental. Un jucător pragmatic ar trebui să folosească cu siguranță slotul pentru a genera venituri suplimentare.

Лучшие Слоты

Redați