TOP 5 î.Hr.

TOP21 Moldova
obține 500 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 120 %
banner

BONUS PENTRU ÎNREGISTRARE+500%

Set

Lista caselor de pariuri cu cele mai bune oferte de bonus
10/10

1win

Bonus de înregistrare 500%
Joacă acum
10/10

SlotoZal

Bonus de înregistrare 150% + 225FS
Joacă acum
10/10

VulkanRoyal

Bonus de înregistrare 19700L + 240FS
Joacă acum
10/10

Melbet

Bonus de înregistrare 100%
Joacă acum
10/10

MegaPari

Bonus de înregistrare 5000 MDL
Joacă acum
Acasă / Slot / Mașini populare de sloturi / Slot Fat Banker
9.0/10

Slot Fat Banker

Data actualizării:

Bancherii de astăzi nu mai sunt ceea ce erau înainte. În anii 1920, puțini dintre ei le păsa de aspect și au preluat problemele legate de excesul de greutate. Dimpotrivă, grăsimea era considerată un semn de bogăție și putere. Slot machine Fat Banker îți oferă ocazia să te întorci la vremurile în care banii erau totul, iar luxul era un mod de viață pentru oamenii bogați.

Fat Banker este un slot video din „seria fat” a furnizorului Push Gaming, bazat pe o grilă de role 6×6 și care acceptă 50 de linii de plată simultan. Alte caracteristici includ multiplicatori aleatorii, simboluri colosale, wild-uri în mișcare, rotiri gratuite și o serie de alte caracteristici la fel de interesante. Lansarea a fost agitată, dar câștigul maxim de 25.000 de ori pariul total pe rotire merită să riscați și să învățați să aveți răbdare.

Joacă pentru bani în slotul Fat Banker

Pentru a putea juca Fat Banker pentru bani, trebuie să vă înregistrați și apoi să faceți o depunere. Dacă ați intrat deja pe lista clienților cu drepturi depline ai unui cazinou online, profitând de toate avantajele calității de membru în club, inclusiv de bonusuri, ar trebui să vă faceți griji doar pentru un singur lucru – disponibilitatea fondurilor în contul dvs.

După ce ați descărcat emulatorul, vă recomandăm să începeți introducerea studiind secțiunile meniului principal → „⋮⋮⋮”. Aici veți găsi un tabel de plăți care răspunde la întrebarea despre costul anumitor combinații, reguli pentru începători și setări avansate de sistem.

Revenind la ecranul de pornire, tot ce rămâne este să stăpânești controalele intuitive. Deci, apăsând butonul de rotație ⟳ veți roti bobinele o dată. O pictogramă similară cu o pictogramă de redare în centru este o redare automată. Săgeata în sus afișează modificatorul costului de rotație, iar ferestrele Sold și Total Bet afișează informații de referință despre bankroll-ul curent.

Caracteristicile slot machine Fat Banker

Slot-ul digital Fat Banker nu poate fi numit moderat din punct de vedere al aspectelor tehnice, dar acest lucru îl face doar mai atractiv pentru public:

  • Editor: Push Gaming.
  • Rentabilitatea (RTP): 96,43%.
  • Volatilitate: mare.
  • Dimensiunea pariului ($,€): 0,10-100.
  • Max. câștiguri: x25000.
  • Jackpot: prezent condiționat.

Coloana sonoră de jazz redată în fundal îmbunătățește atmosfera anilor 1920, iar grafica desenată manual creează o experiență vizuală plăcută.

Simboluri de slot Fat Banker

Portofoliul de servicii și simboluri speciale adăugate slotului Fat Banker include 13 opțiuni. 8 dintre ei sunt obișnuiți, 1 este Wild, iar restul sunt implicați în jocuri bonus. Pentru detalii, consultați legenda pictogramei → „⋮⋮⋮”.

Modul demonstrativ al slotului Fat Banker

Când activați formatul demo, puteți juca Fat Banker online gratuit și fără înregistrare. Singurul dezavantaj al pariurilor pe monede virtuale este că recompensa primită de la acestea nu poate fi încasată.

Rundă bonus în slotul Fat Banker

Jetoanele bonus Fat Banker sunt numeroase. Acestea includ rotiri gratuite, simboluri în extindere, multiplicatori aleatori de până la x100, respins și multe altele. Cum să le deblocați – citiți în manualul de utilizare al dispozitivului.

Лучшие Слоты

Redați