TOP 5 î.Hr.

TOP21 Moldova
obține 500 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 120 %
banner

BONUS PENTRU ÎNREGISTRARE+500%

Set

Lista caselor de pariuri cu cele mai bune oferte de bonus
10/10

1win

Bonus de înregistrare 500%
Joacă acum
10/10

SlotoZal

Bonus de înregistrare 150% + 225FS
Joacă acum
10/10

VulkanRoyal

Bonus de înregistrare 19700L + 240FS
Joacă acum
10/10

Melbet

Bonus de înregistrare 100%
Joacă acum
10/10

MegaPari

Bonus de înregistrare 5000 MDL
Joacă acum
Acasă / Slot / Mașini populare de sloturi / Slot Golden Hook (Golden Hook)
9.0/10

Slot Golden Hook (Golden Hook)

Data actualizării:

Roletele acestui slot machine sunt realizate în stilul unei teme egiptene antice, așa că au devenit rapid popular printre vizitatorii obișnuiți ai site-urilor de jocuri de noroc. Mașina de slot Scarab Temple te invită să mergi în căutarea aventurilor și să câștigi un jackpot mare cu un minim de efort. Simbolurile lui Faraon, Preot, Horus și Bastet se înlocuiesc în mod regulat pe rol, fiecare dintre ele având o anumită valoare.

Joacă pentru bani în slotul Scarab Temple

Câștigul maxim este x1000. Un astfel de jackpot vă va obține rapid situația financiară. Cum să obțineți? Este suficient să activați slotul Scarab Temple în modul de pariuri pe bani reali. Popular slot machine poate fi găsit în catalogul fiecărui cazin important. Jucătorii vor trebui să se înregistreze și să facă o depunere pentru a putea plasa pariuri pe un slot de la 3oaks.

Partea dreaptă a slotului este formată din panoul de control. Toate butoanele importante sunt prezentate aici, inclusiv start start, turbo, autospin și comenzi de viteză. Aparatul are un tabel detaliat de plată. Ar fi rațional să începeți să faceți cunoștință cu slotul prin studierea lui. Pentru a începe jocul automat, jucătorii trebuie doar să apese tasta A. Pentru a juca, trebuie să setați dimensiunea pariului pe linie și să porniți rolul de a folosi gustul Start.

Caracteristicile aparatului de slot Scarab Temple

Dacă nu uităm la caracteristicile mitralierei Scarab Temple, acestea arată astfel:

  • număr de linii de plată – 25;
  • bobine – 5;
  • pariu minim – 0,25 lire sterline;
  • pariu maxim – 60 de lire sterline;
  • câștig maxim – x1000.

Ar trebui să jucați Scarab Temple pentru bani la aparatele dvs. de slot preferate doar dacă simulatorul se află în catalogul unei unități de jocuri de noroc de încredere. 25 de linii active facilitează crearea de combinații plătite. Liniile sunt fixe, astfel fiecare rotire are loc cu șanse maxime de câștig.

Simboluri de slot pentru Templul Scarab

Cele mai valoroase combinații ale mașinii sunt:

  • cinci faraoni = x 10;
  • cinci preoți = x 8;
  • cinci simboluri ale zeului Horus = x 6;
  • cinci simboluri Bastet = x 4.

Masina de slot Scarab Temple are și imagini cu cărți care plătesc la un coeficient minim. Simbolul Scarab Temple oferă cea mai mare plată de x60 din pariu.

Module demonstrativ al slotului Scarab Temple

Dacă un jucător de noroc nu are experiență la pariuri într-un cazin, atunci cea mai bună soluție pentru el ar fi să lanseze slotul Scarab Temple în modul de pariuri cu credit. Cazinoul oferă utilizatorilor un număr suficient de monede gratuite care pot fi folosite pentru a testa aparatul. Pe acest mod de pariere, jucătorii nu trebuie să se înregistreze sau să-și riște bugetul.

Rundă bonus la aparatul de jocuri Scarab Temple

De asemenea, puteți juca Scarab Temple online în modul bonus. Pentru a intra în el trebuie să aduni 6 insigne scarabe. Aceste simboluri devin lipicioase și jucătorul primește 3 respins. Numărul lor este actualizat de fiecare dată când apare un nou scarabeu pe rol.

Лучшие Слоты

Redați