TOP 5 î.Hr.

TOP21 Moldova
obține 500 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 120 %
banner

BONUS PENTRU ÎNREGISTRARE+500%

Set

Lista caselor de pariuri cu cele mai bune oferte de bonus
10/10

1win

Bonus de înregistrare 500%
Joacă acum
10/10

SlotoZal

Bonus de înregistrare 150% + 225FS
Joacă acum
10/10

VulkanRoyal

Bonus de înregistrare 19700L + 240FS
Joacă acum
10/10

Melbet

Bonus de înregistrare 100%
Joacă acum
10/10

MegaPari

Bonus de înregistrare 5000 MDL
Joacă acum
Acasă / Slot / Mașini populare de sloturi / Slot Hit the Gold: Hold and Win
8.3/10

Slot Hit the Gold: Hold and Win

Data actualizării:

Slot machine Hit the Gold!: Hold and Win este un proiect minunat al celebrului dezvoltator Booongo, lansat în iunie 2021. Compania a proiectat cu atenție jocul în jurul temei exploatării aurului. Jucătorului i se oferă posibilitatea de a privi viața unui miner și a câinelui său, care încearcă să câștige bani extragând o cantitate mare de aur. Trebuie să-i ajutăm să-și realizeze visele, folosind principalele simboluri ale jocului. Trebuie doar să știi cum poți să joci pentru bani sau să folosești modul de testare.

Joacă pentru bani sau gratuit fără înregistrare în slotul demonstrativ Hit the Gold

Pentru a juca slotul demo Hit the Gold, nici măcar nu trebuie să vă înregistrați. În acest scop, este prezentat un mod demo bun, care este oferit prima dată când intri în proiectul jocului. Testând proiectul, utilizatorul poate evalua calitatea acestuia și în cele din urmă poate lua o decizie cu privire la oportunitatea utilizării acestui joc. Dar cei care doresc să câștige bani trebuie să se înregistreze pe site-ul cazinoului Parmiatch, să facă o depunere și abia apoi să joace pe bani reali.

Caracteristicile slot machine Hit the Gold!: Hold and Win

În ceea ce privește caracteristicile, slotul Hit the Gold!: Hold and Win surprinde plăcut. Indicatorul RTP este la un nivel decent de 95,66%. Slot machine de la Booongo este format din 5 role și 25 de linii de plată. Câștigul maxim este de x2000 din pariul făcut de jucător. Proiectul a fost creat pe baza noii versiuni de HTML5, care vă permite să o rulați nu numai pe un computer personal, ci și pe un telefon mobil. Terenul de joc este prezentat într-un format 5×3.

Simbolurile principale ale slotului Hit the Gold!: Hold and Win

Simbolurile standard sunt cel mai important lucru pentru cei care decid să joace Black Wolf: Hold and Win online. Proiectul vă poate mulțumi cu mai multe variante de simboluri care au plăți bune. Acestea includ următoarele opțiuni:

  • Câine, prieten al personajului principal;
  • Sac de aur;
  • Rămășițe de aur;
  • Alege pentru exploatarea aurului;
  • Literele latine A, K, Q și J!

Sarcina principală a jucătorului este să colecteze combinații ale acestor simboluri pentru a câștiga un număr suficient de multiplicatori. Pentru a câștiga și mai mulți bani din acest slot machine, trebuie să utilizați simboluri speciale de slot.

Sloturi cu simboluri speciale Hit the Gold!: Hold and Win

Există destul de multe simboluri speciale în slotul Hit the Gold!: Hold and Win:

  • Simbol împrăștiat – șine pentru un cărucior;
  • Simbol sălbatic – miner de aur;
  • Simbol bonus – o bucată de aur!

Există un simbol Scatter pe a doua, a treia și a patra role, datorită căruia puteți lansa un eveniment special cu posibilitatea de a primi rotiri gratuite.

Joc de risc/joc bonus în Hit the Gold!: Hold and Win slot machine

O rundă specială este disponibilă imediat după ce se găsesc cel puțin 3 piese de aur pe terenul de joc. Acest lucru deblochează utilizatorul cu 8 rotiri gratuite. Dacă pe terenul de joc apar până la 6 pepite de aur, vei putea activa un joc bonus cu drepturi depline, cu posibilitatea de a obține 3 respinse. Fiecare pepită de aur aduce un respin suplimentar. În timpul jocului bonus, pe terenul de joc poate apărea un simbol bonus, care activează jackpot-ul. Prin colectarea a 15 simboluri bonus puteți activa marele jackpot.

Лучшие Слоты

Redați