TOP 5 î.Hr.

TOP21 Moldova
obține 500 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 120 %
banner

BONUS PENTRU ÎNREGISTRARE+500%

Set

Lista caselor de pariuri cu cele mai bune oferte de bonus
10/10

1win

Bonus de înregistrare 500%
Joacă acum
10/10

SlotoZal

Bonus de înregistrare 150% + 225FS
Joacă acum
10/10

VulkanRoyal

Bonus de înregistrare 19700L + 240FS
Joacă acum
10/10

Melbet

Bonus de înregistrare 100%
Joacă acum
10/10

MegaPari

Bonus de înregistrare 5000 MDL
Joacă acum
Acasă / Slot / Mașini populare de sloturi / Slot Hot Fruits 20
9.0/10

Slot Hot Fruits 20

Data actualizării:

Slot machine Hot Fruits 20 este jocul pentru care merită să se alăture creativității companiei Amatic. Tema jocului urmărește clasicele sloturi cu fructe de la începutul anilor 2000. Permite utilizatorului să colecteze combinații de fructe și fructe de pădure pentru a câștiga un jackpot mare. Dar înainte de a începe să învârți tamburul, trebuie să studiezi cu atenție tot ce are legătură cu acest proiect.

Joacă pentru bani sau gratuit în demonstrația Hot Fruits 20

Puteți juca slotul demo Hot Fruits 20 absolut gratuit. Pentru a face acest lucru, nu trebuie să petreceți timp suplimentar înregistrându-vă sau efectuând o depunere. Proiectul include o versiune demo a proiectului, ceea ce facilitează evaluarea calității jocului. Pentru cei cărora le place să cunoască caracteristicile jocului, puteți petrece doar câteva minute și puteți înțelege dacă proiectul merită atenție sau îl puteți trece în siguranță. Cei care doresc să câștige bani trebuie mai întâi să se înregistreze, să facă o depunere și abia apoi să înceapă să joace.

Caracteristicile slot machine Hot Fruits 20

Caracteristici decente – așa puteți descrie slotul Hot Fruits 20, deoarece acest proiect are un RTP bun de 96 la sută. Volatilitatea proiectului este medie. Terenul de joc este format dintr-o grilă de 5×3. Recompensa maximă pe care o puteți obține este de 100 de mii de monede. Există doar 10 linii de plată și nu sunt fixe. Potențialul de plată cu 40 de pariuri plasate este extrem de mare.

Simbolurile principale ale slotului Hot Fruits 20

Proiectul este în ordine completă cu simboluri și premii. Puteți juca Hot Fruits 20 online după ce înțelegeți principalele simboluri pe care vă puteți baza. Dintre acestea, putem remarca:

  • Pepenele verde este standard pentru slotul pentru fructe;
  • Struguri strălucitori;
  • Prune;
  • O mână de cireșe;
  • Felie de lămâie;
  • Feie de portocală!

În funcție de ce combinație de simboluri a primit jucătorul pe terenul de joc. Minimul este de 50 de monede, iar maximul este de 2000 de monede pentru simbolurile principale.

Simboluri speciale ale sloturilor Hot Fruits 20

Pentru a profita la maximum de joc, trebuie să vă concentrați pe simbolurile speciale ale slotului Hot Fruits 20. Acestea includ:

  • Șapte norocoși ca simbol Wild;
  • Steaua ca simbol Scatter!

Pentru simbolul Wild dau un număr crescut de monede – de la 200 la 100 000. Dar pentru a obține recompensa maximă, este necesar ca întregul câmp să fie umplut cu celebrii șapte. Dar pentru o combinație folosind un scatter, utilizatorul poate primi de la 500 la 50.000 de monede.

Joc cu risc/joc bonus în slotul Hot Fruits 20

Nu există niciun joc bonus în Hot Fruits 20, dar este posibil să activați jocul de risc. Datorită acesteia, eventualele câștiguri pot fi mărite prin lansarea unei runde speciale pentru cote. Există două opțiuni – dublarea recompensei prin alegerea culorii potrivite a cărții sau ghicirea cărții cu jocul închis. Dacă utilizatorul reușește să aleagă culoarea corectă a cărții, i se va oferi posibilitatea de a-și dubla câștigurile. Și dacă folosești a doua metodă, poți înmulți recompensa de patru ori. În cazul în care un jucător alege opțiunea greșită, aceasta duce la pierderea completă a plății.

Лучшие Слоты

Redați