TOP 5 î.Hr.

TOP21 Moldova
obține 500 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 120 %
banner

BONUS PENTRU ÎNREGISTRARE+500%

Set

Lista caselor de pariuri cu cele mai bune oferte de bonus
10/10

1win

Bonus de înregistrare 500%
Joacă acum
10/10

SlotoZal

Bonus de înregistrare 150% + 225FS
Joacă acum
10/10

VulkanRoyal

Bonus de înregistrare 19700L + 240FS
Joacă acum
10/10

Melbet

Bonus de înregistrare 100%
Joacă acum
10/10

MegaPari

Bonus de înregistrare 5000 MDL
Joacă acum
Acasă / Slot / Mașini populare de sloturi / Joker Stoker slot
8.1/10

Joker Stoker slot

Data actualizării:

Dacă arsenalul tău personal de divertisment nu are sloturi video clasice cu tematică de fructe, slotul Joker Stoker va umple golul. Acesta este un simulator cu 5 role și 40 de linii de plată de la Endorphina, care are o senzație retro, dar vine cu câteva caracteristici interesante. Printre acestea din urmă se numără posibilitatea de a debloca până la 30 de rotiri gratuite, un joc de risc după fiecare câștig, Wild-uri stivuite care apar în serie și opțiunea de a cumpăra un bonus, care va costa de 55 de ori pariul pe rotirea de declanșare.

Jocul de slot revizuit rămâne fidel tradițiilor vechii școli de mașini de epocă, dar introduce modificări în modul de joc care oferă o nouă experiență și impresii mai vii. Le puteți experimenta pe deplin pe site-ul cazinoului nostru legal.

Joacă pentru bani în slotul Joker Stoker

După ce ai petrecut câteva minute completând formularul de înregistrare și completat depozitul în sumă de 25 UAH, vei putea juca Joker Stoker pentru bani. Pentru a face acest lucru, clienții deja existenți trebuie doar să se conecteze la site și să se asigure că soldul contului este pozitiv.

Învârtirea rolelor necesită câteva clicuri pe panoul de control intuitiv. Butoanele sunt etichetate, așa că nu vor fi dificultăți în stăpânirea lor. Apăsând „Start”, jucătorul efectuează o singură rotație a rolelor. „Nom. monede” și „Pariul” sunt responsabile, respectiv, de costul creditelor și de mărimea pariului curent. Tastele „Turbo” și „Auto” în primul caz accelerează animația de viteză, în al doilea – lansează jocul pe pilot automat cu setările beta specificate.

Caracteristicile slot machine Joker Stoker

După ce ați analizat slotul Joker Stoker în funcție de parametrii tehnici, nu veți observa diferențe izbitoare față de versiunile moderne:

  • Furnizor: Endorphina.
  • Retur (RTP): 96,07%.
  • Volatilitate: medie.
  • Max. câștiguri: x2000.
  • Compatibil cu iOS și Android: ✔.
  • Potul mare: ✖.

Acesta este un apik de înaltă performanță care funcționează pe toate platformele fără înghețare.

 

Simboluri de slot Joker Stoker

Tabela de plăți a slotului Joker Stoker conține pictograme familiare, cum ar fi șapte roșii și galbene, clopoței, bar, pepene verde, căpșuni, lămâie, portocale, prune și cireșe. Joker joacă ca un simbol special wild, iar Jocurile gratuite, în cantități de 3 sau mai multe, acordă rotiri gratuite, funcționând ca un Scatter, adică indiferent de combinațiile plătite.

Modul demonstrativ al slotului Joker Stoker

Familiarizați-vă cu mașina fără investiții financiare, începând să jucați Joker Stoker online cu fonduri virtuale. Această oportunitate este oferită de o sesiune demo, disponibilă chiar și pentru oaspeții neidentificați ai resursei.

Rundă bonus în slotul Joker Stoker

După fiecare victorie, jucătorilor li se oferă șansa de a-și crește recompensa participând la runda de risc. Scopul este de a alege un card a cărui valoare este mai mare decât cea a dealer-ului. Dacă condiția este îndeplinită, plata se dublează, iar dacă nu, suma de bani pusă în joc se pierde.

Лучшие Слоты

Redați