TOP 5 î.Hr.

TOP21 Moldova
obține 500 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 120 %
banner

BONUS PENTRU ÎNREGISTRARE+500%

Set

Lista caselor de pariuri cu cele mai bune oferte de bonus
10/10

1win

Bonus de înregistrare 500%
Joacă acum
10/10

SlotoZal

Bonus de înregistrare 150% + 225FS
Joacă acum
10/10

VulkanRoyal

Bonus de înregistrare 19700L + 240FS
Joacă acum
10/10

Melbet

Bonus de înregistrare 100%
Joacă acum
10/10

MegaPari

Bonus de înregistrare 5000 MDL
Joacă acum
Acasă / Slot / Mașini populare de sloturi / Slot Legacy of Egypt
8.2/10

Slot Legacy of Egypt

Data actualizării:

Slot machine Legacy of Egypt, care înseamnă Legacy of Egypt, a fost creat și lansat de Play’n Go. Tema este dedicată în întregime Egiptului antic și tot ceea ce este legat de acesta.

Legacy of Egypt îi duce pe jucători înapoi în timp, în timpul domniei faraonilor, pentru a explora un templu egiptean antic. Slotul este echipat cu grafică strălucitoare de înaltă calitate, simboluri aurii și un fundal interesant. Acest fundal colorat face jocul și mai interesant. Acest joc este cu adevărat diferit de multe altele similare. Nu doar modul de joc este diferit, ci și grafica.

Joacă pentru bani sau gratuit fără înregistrare

Utilizatorii pot juca gratuit dacă deschid versiunea demo. Nu este necesară înregistrarea pentru aceasta. O soluție excelentă pentru începători. Puteți juca și pe bani reali dacă doriți să faceți bani. În acest caz, înregistrați-vă pe site și faceți o depunere.

Caracteristicile slot machine Heritage of Egypt

Slot machine Legacy of Egypt vă va duce într-o aventură interesantă. Călătorește prin Egiptul Antic mistic. Aici puteți întâlni pe Anubis, Cleopatra și alte personaje din mitologia și istoria egipteană antică. Acesta este un slot cu un joc interesant. Plăți bune și bonusuri interesante sunt garantate.

Aparatul este format din cinci role, trei rânduri și treizeci de linii. Bonusurile includ rotiri cu multiplicatori de până la 10x, care pot fi folosite pentru a câștiga. Volatilitatea slotului este mare, RTP este de 96,5%.

Slotul cu cinci role și trei rânduri are 30 de linii de câștig, atât Wild, cât și Scatter, precum și rotiri gratuite. Un număr mare de linii vor crește șansele unei combinații câștigătoare în timpul fiecărei rotiri. Pentru a câștiga, prinde 3 imagini identice într-o singură linie. Găsiți comorile ascunse de civilizația antică și întoarceți-vă acasă cu un mare câștig.

Wild este cea mai bună opțiune în Egypt Legacy. 5 dintre aceste simboluri în combinație îți vor aduce un câștig de 1500x pariul tău. Începătorii se pot încerca singuri în modul demo folosind credit virtual. Pentru a lansa, faceți clic pe „Demo”.

Pentru a juca online Legacy of Egypt pentru bani, trebuie să vă înregistrați pe site-ul oficial al cazinoului online. Pentru înregistrare, veți primi garantat un bonus de bun venit. Înregistrează-te și câștigă.

Slotul Legacy of Egypt are următoarele caracteristici:

 • 5 role și 30 de linii active
 • Prezența simbolului Scatter și wild
 • Oportunitate de rotiri gratuite
 • Rata de returnare la 96 la sută
 • Jackpot – 500 xB
 • Monedă în valoare de 0,3 USD – 90 USD
 • Posibilitatea redării automate.

În general, aceasta este o caracteristică destul de bună.

Simbolurile principale ale slotului

Principalele jetoane din acest slot sunt prezentate astfel:

 • Bastet;
 • Sebeka;
 • Anubis;
 • Munte;
 • Faraoni:
 • Cleopatra;
 • Sălbatic – amuletă scarab;
 • Imprăștiați – piramide!

Slot simboluri speciale

Cel mai scump coeficient este Wild, care înlocuiește toate simbolurile cu excepția Scatter. Prezența imaginilor împrăștiate care apar în orice moment în orice rolă, inclusiv în liniile câștigătoare, ajută la câștig și face jocul mai interesant.

Joc cu risc/joc bonus într-o mașină de slot

În runda bonus, simbolul principal este Scatter. Când apare o combinație de 3 piramide, se lansează o roată care determină rotiri gratuite într-o cantitate aleatorie (3-20). Cu ajutorul Scatter-ului, sunt activate „rotiri piramidale”.

Лучшие Слоты

Redați