TOP 5 î.Hr.

TOP21 Moldova
obține 500 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 120 %
banner

BONUS PENTRU ÎNREGISTRARE+500%

Set

Lista caselor de pariuri cu cele mai bune oferte de bonus
10/10

1win

Bonus de înregistrare 500%
Joacă acum
10/10

SlotoZal

Bonus de înregistrare 150% + 225FS
Joacă acum
10/10

VulkanRoyal

Bonus de înregistrare 19700L + 240FS
Joacă acum
10/10

Melbet

Bonus de înregistrare 100%
Joacă acum
10/10

MegaPari

Bonus de înregistrare 5000 MDL
Joacă acum
Acasă / Slot / Mașini populare de sloturi / Slot Lucky Drink
9.0/10

Slot Lucky Drink

Data actualizării:

Compania Belatra este un producător belarus de software de înaltă calitate pentru cazinourile online. Cartea de vizită a eminentului dezvoltator este considerată pe bună dreptate slotul Lucky Drink (Devils). Datorită procesului său de control intuitiv, poveștilor interesante și opțiunilor de bonus profitabile, pentru mulți a devenit de mult standardul modelelor simple disponibile fără înregistrare și fără SMS pe multe platforme virtuale. Prin lansarea slotului Devils pe site-ul oficial al cazinoului, utilizatorii vor fi transportați într-un pub dezlănțuit, unde un bețiv pasionat va arăta posibile modalități de a obține profit suplimentar. Ei bine, funcționalitatea slotului Lucky Drink, împreună cu posibilitatea de a juca gratuit în emulator, vor atrage chiar și jucătorii experimentați.

Caracteristicile slot machine Lucky Drink

Mașina online Devil, prezentată în cazinourile online pe bani reali și în modul demo, are o grafică de înaltă calitate și o interfață atent gândită. În partea de sus se află câmpul principal cu cinci role, sub acesta se află un panou de control unde, folosind tastele corespunzătoare, utilizatorii pot:

  • ajustați numărul de linii (de la 1 la 9) din dispozitiv;
  • setează un pariu pe linie (de la 1 la 500 de monede);
  • citește tabelul de plăți din simulator;
  • rotiți învârtirile în mod independent;
  • începe instantaneu să învârți rolele folosind parametrii maximi!

Cel mai mare câștig la un slot machine este de 4.500 de credite. Câmpul principal are 5 role, iar simbolurile sunt aranjate pe 3 rânduri, plata maximă este de 10.000 de jetoane. În slot, combinațiile sunt numărate de la stânga la dreapta și de la dreapta la stânga și există și un bonus și un joc de risc. Încercați să jucați gratuit slotul Devils online înainte de a paria pe bani reali pentru a evalua toate avantajele și caracteristicile acestui model Belatra.

Reguli de joc la slotul Lucky Drink

Fiecare jucător este invitat să colecteze combinații plătite pe 15 linii într-un teren de joc 5×3. Numărul de linii active nu poate fi modificat. Acest lucru este compensat de capacitatea de a colecta combinații plătite de la stânga la dreapta și invers. Puteți paria într-o sumă de la 1 la 150 de monede pe linie, iar pariurile totale variază de la 15 la 2250 de credite. A juca slotul Devils gratuit sau pentru bani este alegerea ta, dar nu ar trebui să-ți refuzi oportunitatea de a atinge jackpot-ul în câteva rotiri.

Simboluri principale și speciale ale slotului Diavol

Această mașină de joc amuzantă este echipată cu icoane precum o pisică cu o sticlă și un bețiv, o natură moartă și o cană de bere, o pălărie și o lumânare aprinsă. Ele alcătuiesc combinații față-verso, inclusiv 3-5 imagini identice. Pentru portretele personajului principal, slotul va oferi până la 200 de jetoane, iar imaginile unei chelnerițe vor aduce până la 2.500 de pariuri.

Pisicile cu sticle și cănile de bere vor adăuga 100 de jetoane la bankroll, în timp ce butoaiele mari vă vor crește soldul cu până la 10.000 de monede. Dezvoltatorii care au prezentat slotul nu au uitat de simbolul Bonus special, al cărui rol este jucat de un demon animat cu o furcă. Deși astfel de pictograme nu formează lanțuri câștigătoare interesante, întâlnirea cu creaturi din desene animate vă va crește cu siguranță scorul.

Joc bonus în slotul Lucky Drink

Când personajul principal vede trei draci mici, slotul online garantează participarea utilizatorilor la runda bonus. În timpul acesteia, trebuie să deschideți cinci butoaie de bere unul câte unul, situate pe ecranul suplimentar. Unele conțin premii valoroase, în timp ce altele sunt goale. Cu cât pasionatul de jocuri de noroc colectează mai multe credite, cu atât valoarea premiului este mai mare.

Un alt bonus este jocul de risc, în timpul căruia ai voie să întorci una dintre cele patru foi. Pentru a câștiga, jucătorii trebuie să aleagă o carte cu o valoare mai mare decât cea a dealer-ului. Încercați să jucați demo-ul Happy Drink gratuit, iar diavolii veseli vă vor pune într-o dispoziție grozavă.

Mașină de slot Lucky Drink: caracteristici și avantaje ale slotului

Cei care preferă să joace pe bani reali ar trebui să țină cont de faptul că ratele de plată în combinațiile câștigătoare depind direct de pariul specificat. Cu cât parametrii setați de utilizatori în slotul Lucky Drink sunt mai mari, cu atât sumele de bani primite pentru fiecare rotire reușită vor deveni mai mari.

Belatra este o companie populară pe piața mondială care a creat un joc de slot incitant pentru jucători din întreaga lume. Runda bonus este de cel mai mare interes pentru jucători. Dacă vă place să vă asumați riscuri, puteți obține cu ușurință câștiguri incredibile și puteți lua acasă câștiguri record pentru fiecare cazinou.

Avantajele slotului includ un coeficient maxim ridicat (x10.000), plăți în două direcții de simboluri, două jocuri de risc, o rundă bonus bazată pe poveste și un număr mare de setări personale pentru orice stil de joc.

Лучшие Слоты

Redați