TOP 5 î.Hr.

TOP21 Moldova
obține 500 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 120 %
banner

BONUS PENTRU ÎNREGISTRARE+500%

Set

Lista caselor de pariuri cu cele mai bune oferte de bonus
10/10

1win

Bonus de înregistrare 500%
Joacă acum
10/10

SlotoZal

Bonus de înregistrare 150% + 225FS
Joacă acum
10/10

VulkanRoyal

Bonus de înregistrare 19700L + 240FS
Joacă acum
10/10

Melbet

Bonus de înregistrare 100%
Joacă acum
10/10

MegaPari

Bonus de înregistrare 5000 MDL
Joacă acum
9.4/10

Slot milionar

Data actualizării:

Slot machine Millionaire este unul dintre cele mai populare sloturi. O opțiune excelentă pentru acei utilizatori care nu numai că sunt familiarizați cu jocurile de noroc, ci și cunosc bine o emisiune de televiziune atât de faimoasă precum „Cine vrea să fie milionar?” Împrejurimile originalului au fost pe deplin păstrate.

Caracteristicile slot machine Millionaire

Slot machine Millionaire poate mulțumi utilizatorii cu un set de caracteristici plăcute. În special, acest proiect folosește 34.300 de căi pentru a forma combo-uri. Cel mai mare pariu pe care îl poate face un utilizator în timpul unei rotiri este de 20 de monede. Combinațiile de 6 simboluri aduc utilizatorului până la 50 de pariuri totale.

Merită să examinați în detaliu slotul Millionaire în funcție de caracteristicile sale:

 • Numărul de linii de plată este mai mare de 34 de mii;
 • Intervalul în care poate fi setat pariul este de la 0,2 la 20 de monede;
 • Câștigul maxim este de 500 de mii de monede;
 • Bonusuri – prezența unei role suplimentare, rotiri gratuite și funcția „Reacție”;
 • Indicatorul RTP – 96,24 la sută.

După cum puteți vedea, caracteristicile acestui slot machine sunt destul de impresionante. Fără probleme, poți avea ocazia de a câștiga mulți bani în plus dacă respecti regulile de bază ale acestui slot machine.

Reguli de joc la aparatele de joc Millionaire

Să te bucuri de jocul de slot Millionaire este destul de simplu, deoarece tot ceea ce este necesar de la utilizator este să cunoască simbolurile și să calculeze corect miza la fiecare rotire. Utilizatorului i se oferă o mică gamă de pariuri – de la 0,20 la 20 de monede pe rotire. Recompensa în acest caz este de la 2 la 6 simboluri identice, capabile să se conecteze într-un lanț continuu de la stânga la dreapta de-a lungul a 34 de mii de căi. Fiecare câștig este înmulțit automat cu mărimea pariului făcut de utilizator.

Slot Machine Millionaire oferă un set destul de extins de simboluri:

 • Sigla slot machine acţionează ca un scatter;
 • Semnul întrebării acționează ca un simbol de înlocuire;
 • Un diamant poate reveni de la 2 la 50 de pariuri;
 • Ruby oferă jucătorului de la 1 la 7,5 pariuri;
 • O piatră albastră oferă de la 0,25 la 2 pariuri;
 • O piatră verde poate oferi de la 0,25 la 2 pariuri;
 • Simbolurile cărților A și K măresc câștigurile cu 0,2, 0,4, 0,6 și 1,75 ori pariul;
 • Q poate aduce 0,2, 0,25, 0,6 și 1 din pariu;
 • J aduce 0,15, 0,25, 0,5 și 1 din pariu;
 • Simbolul 10 plătește de la 0,15 la 0,9 pariu;
 • Simbolul 9 plătește până la 0,8 din pariul.

După ce ați făcut câteva pariuri de testare, oricine poate înțelege caracteristicile unui astfel de slot machine; trebuie doar să petreceți câteva minute din timpul dumneavoastră.

Joc bonus în slotul Millionaire

Bonusurile din slotul sunt în ordine perfectă, deoarece utilizatorilor li se oferă posibilitatea de a folosi o rolă suplimentară, care se află pe rolele 2-5. Simbolurile care apar în el vor fi adăugate la tamburul corespunzător. Fiecare simbol câștigător are potențialul de a deveni parte dintr-o reacție. În acest fel, este posibil să se creeze treptat combinații câștigătoare suplimentare.

Joacă pentru bani sau gratuit în slotul Millionaire

Fiecare utilizator trebuie să ia propria decizie cu privire la dacă sloturile Millionaire merită să fie jucate pentru bani sau dacă merită să fie jucate gratuit și fără înregistrare. Motivul principal pentru a paria pe bani reali este posibilitatea de a câștiga un premiu. Recompensa este destul de generoasă, mai ales dacă aplicați diverse bonusuri în proces și colectați combo-uri din aceleași diamante, rubine și alte simboluri bine plătite.

Dar începătorilor li se recomandă, desigur, să nu se grăbească să joace acest slot machine pe bani reali, ci să-i evalueze avantajele printr-o versiune demo gratuită. Acest lucru vă va permite să evaluați corect toate avantajele pe care proiectul le are în ceea ce privește calitatea execuției. Numai după aceasta se poate strădui să profite din plin de toate capacitățile sale. Ar trebui mai întâi să studiați regulile jocului pentru a ști exact la ce să vă așteptați în cazul utilizării pe termen lung a acestei mașini.

Лучшие Слоты

Redați