TOP 5 î.Hr.

TOP21 Moldova
obține 500 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 120 %
banner

BONUS PENTRU ÎNREGISTRARE+500%

Set

Lista caselor de pariuri cu cele mai bune oferte de bonus
10/10

1win

Bonus de înregistrare 500%
Joacă acum
10/10

SlotoZal

Bonus de înregistrare 150% + 225FS
Joacă acum
10/10

VulkanRoyal

Bonus de înregistrare 19700L + 240FS
Joacă acum
10/10

Melbet

Bonus de înregistrare 100%
Joacă acum
10/10

MegaPari

Bonus de înregistrare 5000 MDL
Joacă acum
Acasă / Slot / Mașini populare de sloturi / Slot Razor Shark
8.0/10

Slot Razor Shark

Data actualizării:

20 septembrie 2019 este data la care băieții de la Push Gaming au lansat slotul Razor Shark, care a devenit flagship-ul colecției furnizorului. Acesta este un slot video de adâncime pe tema lumii subacvatice și a locuitorilor ei însetați de sânge. Emisiunea a fost echipată cu un aspect de 5 role într-o configurație de 4 simboluri pe fiecare. Câștigurile sunt generate de-a lungul a 20 de linii de plată permanente, iar caracteristicile bonus includ Mystic Stacks, Rotiri gratuite și multiplicatori nelimitați de până la x50.000.

Joacă pentru bani în slotul Razor Shark

Dacă vizitați site-ul nostru de cazinou pentru prima dată, pentru a juca Razor Shark pentru bani, trebuie să faceți o depunere de 25 UAH după deschiderea unui cont. Vă rugăm să rețineți că utilizatorii cu vârsta sub 18 ani au voie să participe la jocuri de noroc plătite. Respectarea acestei cerințe este luată în considerare în etapa de verificare a contului.

Operarea slot machine este simplă și necesită setări minime. Toate blocurile pe care se poate face clic și secțiunile de ajutor sunt situate sub role. Un indicator îndreptat în sus extinde meniul pentru selectarea mărimii pariului pe rotire. Rotirea rolelor este pornită de un buton cu două săgeți circulare. Dacă doriți, activați redarea automată a rundelor utilizând butonul din stânga pornirii manuale, gândindu-vă la propriile afaceri în timp ce se formează combinații câștigătoare.

Caracteristicile slot machine Razor Shark

După ce a primit un algoritm moderat de „dator” și opțiuni bonus extinse, slotul Razor Shark crește numărul de fani de la an la an:

  • Furnizor: Push Gaming.
  • Rentabilitatea: 96,70%.
  • Volatilitate: mare.
  • Max. câștiguri: x50.000.
  • Caracteristici: multiplicatori cumulativi, simboluri misterioase, plăți instant, stive.

Deoarece suma pariată de aici nu afectează frecvența combo-urilor, titlul este potrivit pentru bugete mici și bonusuri de pariere.

 

Simboluri de slot Razor Shark

La crearea slotului Razor Shark, dezvoltatorul a acordat atenție designului pictogramelor, fără a introduce costume de cărți „ieftine”. În schimb, jucătorul va găsi asortate de rechini, mine marine, alge marine și echipamente de scufundări. Printre simboluri se numără Wild și Scatter. Trei pictograme de mine de mare declanșează runda bonus. Vă recomandăm să vă studiați portofoliul mai detaliat în tabelul de plăți → „⋮⋮⋮”.

Modul demonstrativ al slotului Razor Shark

Pe această pagină a clubului, puteți juca online Razor Shark gratuit și fără înregistrare. Nu trebuie să neglijați formatul sesiunilor pentru monede virtuale, deoarece aceasta este o șansă nu numai de a vă relaxa în siguranță, ci și de a practica.

Rundă bonus în slotul Razor Shark

Mystery Stacks este bonusul pe care îl veți întâlni cel mai des când jucați acest slot. Pe măsură ce rolele se învârt, pe ele vor apărea stive de simboluri de alge marine. După fiecare astfel de mișcare, lanțuri de pictograme potrivite apar pe rând, care contribuie la primirea recompenselor.

O caracteristică curioasă a acestei caracteristici este că algele se deplasează în jos cu o poziție la fiecare rotire, dezvăluind noi simboluri „mistice” cu propriile lor bonusuri. Există rotiri gratuite cu multiplicatori aici. Dar veți învăța singur despre ele încercându-vă norocul în acest simulator.

Лучшие Слоты

Redați