TOP 5 î.Hr.

TOP21 Moldova
obține 500 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 120 %
banner

BONUS PENTRU ÎNREGISTRARE+500%

Set

Lista caselor de pariuri cu cele mai bune oferte de bonus
10/10

1win

Bonus de înregistrare 500%
Joacă acum
10/10

SlotoZal

Bonus de înregistrare 150% + 225FS
Joacă acum
10/10

VulkanRoyal

Bonus de înregistrare 19700L + 240FS
Joacă acum
10/10

Melbet

Bonus de înregistrare 100%
Joacă acum
10/10

MegaPari

Bonus de înregistrare 5000 MDL
Joacă acum
Acasă / Slot / Mașini populare de sloturi / Slot Rise of RA
8.0/10

Slot Rise of RA

Data actualizării:

Tema Egiptului Antic este foarte populară în lumea pariurilor la sloturi. Aproape fiecare dezvoltator oferă jucătorilor să testeze mai multe dintre propriile lor sloturi create în acest stil. Mașina de slot Rise of RA confirmă că o atitudine responsabilă față de dezvoltarea sloturilor poate face chiar și un joc dintr-o categorie foarte familiară vizitatorilor cazinoului interesant. Compania EGT are în cont câteva zeci de aparate, care plătesc în mod regulat dividende și rămân mereu în stare bună în rândul jucătorilor.

Joacă pentru bani în slotul Rise of RA

Vizitatorii unui cazinou modern au întotdeauna oportunitatea de a juca Rise of RA pentru bani. Se deschide imediat după ce jucătorul parcurge procedura de înregistrare. În plus, trebuie să depui o sumă suficientă pentru primul pariu. După aceasta, puteți trece direct la câștigarea banilor prin jocuri de noroc.

Aparatul nu necesită mult timp pentru configurarea preliminară. Furnizorul EGT a oferit slotului Rise of RA 15 linii de plată, al căror număr nu poate fi schimbat. Prin urmare, jucătorii vor trebui doar să stabilească dimensiunea pariului inițial, iar rolele pot fi activate.

Caracteristicile slot machine Rise of RA

Când luați în considerare caracteristicile dispozitivului Rise of RA, ar trebui să acordați atenție caracteristicilor sale tehnice:

  • dezvoltator – EGT;
  • structura mașinii – 5×3;
  • linii de plată – 15;
  • indicator de volatilitate – medie;
  • RTP – 95,97%;
  • câștig maxim – 200.000 de monede.

Plata slotului a ajuns aproape la 96 la sută, ceea ce îl face interesant pentru pariuri în jocurile reale. Dacă o mașină are un randament mai mic de 95 la sută, atunci nu este recomandat să pariezi cu bani reali. Volatilitatea medie vă permite să câștigați în mod regulat și să înțelegeți mărimea plății medii.

Apariția simbolurilor slot RA

Slotul Rise of RA mulțumește cu următoarele imagini tematice:

  • coală de papirus;
  • ochiul lui Ra;
  • scarabeul.

Toate imaginile au un nivel ridicat de detaliu. Aparatele se rotesc lin, astfel încât jocul este plăcut de urmărit. Papyrus este, de asemenea, un scatter, ceea ce vă permite să îl utilizați pentru a declanșa modul bonus.

Modul demonstrativ al slotului Rise of RA

Dacă un jucător de noroc nu dorește să-și riște depunerea fără a avea suficientă experiență în pariuri, atunci el poate alege oricând să joace online la Rise of RA în versiunea demo. Este creat în deplină conformitate cu caracteristicile jocului principal, dar diferă în moneda în care vor paria jucătorii. Nu este nevoie să vă înregistrați pentru a juca slotul demo.

Rundă bonus în slotul Rise of RA

Dacă în Rise of RA este posibil să colectați de la 3 până la 5 imagini cu papirus, atunci aparatul va oferi jucătorului până la 15 rotiri gratuite. Un joc de risc este, de asemenea, implementat în slot machine. În ea trebuie să ghiciți cartea, care este întoarsă în spate către jucător. Dacă jucătorul are noroc, va putea să-și dubleze câștigurile anterioare. Aparatul are și jackpot-uri progresive, așa că jucătorii interesați ar trebui să parieze la limita maximă.

Лучшие Слоты

Redați