TOP 5 î.Hr.

TOP21 Moldova
obține 500 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 120 %
banner

BONUS PENTRU ÎNREGISTRARE+500%

Set

Lista caselor de pariuri cu cele mai bune oferte de bonus
10/10

1win

Bonus de înregistrare 500%
Joacă acum
10/10

SlotoZal

Bonus de înregistrare 150% + 225FS
Joacă acum
10/10

VulkanRoyal

Bonus de înregistrare 19700L + 240FS
Joacă acum
10/10

Melbet

Bonus de înregistrare 100%
Joacă acum
10/10

MegaPari

Bonus de înregistrare 5000 MDL
Joacă acum
Acasă / Slot / Mașini populare de sloturi / Slot Scarab Boost
9.0/10

Slot Scarab Boost

Data actualizării:

Cufundă-te în atmosfera unui alt slot video pe tema Egiptului Antic din studioul 3 Oaks, dezvăluind misterul faraonului cu ajutorul scarabelor sacri. Slotul Scarab Boost are un aspect tipic cu cinci role într-o configurație cu trei rânduri. 25 de linii de plată fixe asigură combinații câștigătoare frecvente. Simbolurile booster, Scatters, Wilds, rotiri gratuite, precum și binecunoscutele mecanisme Hold and Win cu multiplicatori sticky și un jackpot pe 4 niveluri, ajută în acest sens.

Joacă pentru bani în slotul Scarab Boost

Pentru a juca Scarab Boost pentru bani, înregistrați-vă pe site-ul oficial al cazinoului, amintindu-vă să utilizați bonusul după ce faceți o depunere. Începătorii vor trebui, de asemenea, să își verifice contul. Fără dovada identității, serviciul de securitate nu vă va permite să vă încasați contul.

Nu ar trebui să existe probleme în ceea ce privește controlul dispozitivului. Dezvoltatorul a avut grijă de intuitivitatea tastelor de interacțiune și de navigare.

Evident, apăsând butonul de rotire „⟳”, jucătorul va face o mișcare unică, iar folosind comutatorul de mai jos va lansa o serie de ture consecutive în modul de redare automată. Mărimea pariului pe rotire este determinată de modificatorii „-” și „+” sau prin meniu sub forma unui teanc de monede. În cele din urmă, comanda rapidă afișată cu trei dungi orizontale în colțul din dreapta al ecranului este o secțiune de referință cu un tabel de plăți și reguli generale.

Caracteristicile slot machine Scarab Boost

Conform parametrilor tehnici, slotul Scarab Boost este atent echilibrat, nu te obligă să te mulțumești cu „rotiri moarte” ore întregi, dar și ținându-te în mod plăcut în suspans înainte de fiecare câștig:

  • Furnizor: Hacksaw Gaming.
  • Retur (RTP): 95,50%.
  • Volatilitate: mediu-ridicat.
  • Max. câștiguri: x5000.
  • Caracteristici: rotiri gratuite, respins, Hold and Spin, multiplicatori, runda de jackpot.

Designerii au lucrat la componenta vizuală a lansării, oferind jucătorilor un spectacol fascinant.

Simboluri de slot Scarab Boost

15 simboluri în decorul egiptean populează slotul Scarab Boost, atât de calibru obișnuit, cât și de calibru special. Primii plătesc în combinații de 3 până la 5 pictograme repetate pe linia de premiu activă, iar cei din urmă au abilități suplimentare, despre care vă recomandăm să citiți în meniul menționat → „≡”.

Modul demonstrativ al slotului Scarab Boost

Dacă vrei să joci Scarab Boost online gratuit, adică fără investiții financiare pentru a te distra sau a-ți îmbunătăți abilitățile, folosește formatul de test. Pentru a-l activa, faceți clic pe caseta de selectare „Încercați Demo” de sub fereastra slot machine.

Rundă bonus în slotul Scarab Boost

6 sau mai multe simboluri bonus declanșează o rundă de re-rotiri cu multiplicatori colectați și păstrați, precum și globuri de jackpot. Utilizatorul începe nivelul cu 3 respins, actualizând contorul de fiecare dată când apare o pornire scarab. Dacă umpleți toate cele 15 celule ale matricei cu simboluri bonus, se acordă premiul principal.

Лучшие Слоты

Redați