TOP 5 î.Hr.

TOP21 Moldova
obține 500 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 120 %
banner

BONUS PENTRU ÎNREGISTRARE+500%

Set

Lista caselor de pariuri cu cele mai bune oferte de bonus
10/10

1win

Bonus de înregistrare 500%
Joacă acum
10/10

SlotoZal

Bonus de înregistrare 150% + 225FS
Joacă acum
10/10

VulkanRoyal

Bonus de înregistrare 19700L + 240FS
Joacă acum
10/10

Melbet

Bonus de înregistrare 100%
Joacă acum
10/10

MegaPari

Bonus de înregistrare 5000 MDL
Joacă acum
9.0/10

Slot Space XY

Data actualizării:

BGaming a început 2022 cu experimente, prezentând slotul licențiat Space XY, primul arcade din portofoliul său. Pe scurt, este un joc accident în care trebuie să lansezi o rachetă la coordonatele X și Y și să prezici cel mai bun moment pentru a sări de pe ea înainte de a exploda. Pe măsură ce nava spațială câștigă altitudine, multiplicatorii pariului cresc exponențial, dar colapsul se poate întâmpla de la secundă la secundă. Testează-ți propria intuiție și viteza de reacție cucerind vastele întinderi ale universului jucând Space XY gratuit sau pentru bani!

Prima casă de pariuri legală din Belarus a creat un mediu confortabil de divertisment pentru clienți, oferind servicii neîntrerupte, suport și protecție fiabilă a fondurilor. Alăturați-vă și bucurați-vă de cea mai bună gamă de sloturi de la furnizori de renume de pe piață.

Joacă pentru bani în slotul Space XY

Utilizatorii autorizați și verificați pot juca Space XY pentru bani. Evident, acest lucru necesită înregistrare și un depozit, care deschide și accesul la ofertele promoționale de la cazinoul nostru. Bonusurile promovează implicarea în proces și stimulează spiritul competitiv, ceea ce are un efect benefic asupra motivației și stării de spirit a jucătorului.

În ceea ce privește problema controlului, slotul video multiplayer Space XY este implementat într-un design minimalist, fără elemente de navigare inutile. După lansare, pe ecran este afișat un câmp, împărțit condiționat în 3 sectoare: în stânga este consola de setări și un tabel cu ultimele câștiguri, în dreapta este zona de joc care vizualizează zborul navetei, iar în partea de jos este un meniu pentru selectarea pariurilor, inclusiv redarea automată. Graficul orizontal (X) arată perioada de timp în care racheta se află în aer. Coordonata verticală (Y) afișează posibilul multiplicator de premiu per rotire.

Caracteristicile slot machine Space XY

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la corectitudinea fiecărei extrageri, deoarece slotul Space XY este construit pe un generator de numere aleatoare licențiat, care elimină factorul de interferență în rezultat. Slotul video este echilibrat, având următoarele caracteristici:

  • Slot return (RTP): 96,88-98,92%;
  • dimensiunea pariului: 6-800 de monede;
  • volatilitate: peste medie;
  • câștig maxim: x100;
  • funcții: fără tabel de plăți sau funcții bonus.

Vezi dacă poți ajunge în spațiul galactic, supraviețui și, de asemenea, să câștigi premiul principal.

Simboluri de spațiu XY

Deoarece jocul nu are role sau linii de plată pentru a afișa simboluri, singurul detaliu care are sens este zborul rachetei. Obiectivul principal al slotului Space XY este mecanica, nu combinațiile, așa că antrenează-ți simțurile și dezvoltă-ți viteza de reacție pentru a câștiga.

Modul demonstrativ al slotului Space XY

Dacă vă lipsește încrederea, trebuie să înțelegeți regulile și să stăpâniți interacțiunea cu slotul, ar trebui să începeți să jucați online în Space XY cu un mod de testare pentru credite virtuale. Acest lucru este sigur, deoarece o sesiune gratuită nu impune niciun risc financiar jucătorului.

Лучшие Слоты

Redați