TOP 5 î.Hr.

TOP21 Moldova
obține 500 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 120 %
banner

BONUS PENTRU ÎNREGISTRARE+500%

Set

Lista caselor de pariuri cu cele mai bune oferte de bonus
10/10

1win

Bonus de înregistrare 500%
Joacă acum
10/10

SlotoZal

Bonus de înregistrare 150% + 225FS
Joacă acum
10/10

VulkanRoyal

Bonus de înregistrare 19700L + 240FS
Joacă acum
10/10

Melbet

Bonus de înregistrare 100%
Joacă acum
10/10

MegaPari

Bonus de înregistrare 5000 MDL
Joacă acum
Acasă / Slot / Mașini populare de sloturi / Slot Sun of Egypt 2
9.0/10

Slot Sun of Egypt 2

Data actualizării:

Oricine iubește tema Egiptului Antic și este interesat de tema istoriei nu poate rata slotul Soarelui Egiptului 2. Intriga incitantă, poveștile luminoase și pline de culoare despre secretele ascunse în Egiptul Antic câștigă inima și sufletul multora. jucători.

Numai cei mai pasionați și jucători de noroc care visau să fie arheolog în copilărie, dar nu au devenit niciodată, se vor putea simți aici adevărați căutători ai antichităților secrete egiptene. Dunele de nisip nesfârșite sunt fundalul acțiunii care se desfășoară pentru o atmosferă mai bună, iar animația este creată în cele mai bune tradiții moderne ale formatului 3D. Muzica care te va însoți pe tot parcursul jocului te ademenește în mod misterios să te cufunzi complet în mediul Orientului.

Joacă pentru bani sau gratuit în demonstrația Sun of Egypt 2

Este foarte ușor să joci slotul Sun of Egypt 2 gratuit! Puteți încerca să jucați demo online Sun of Egypt 2 fără a depune bani. Sau încercați-vă norocul folosind contul dvs. de pe site, care este disponibil pentru completare după înregistrare.

Încercați să plasați pariuri mici pentru mai multe perioade și creșteți de fiecare dată dacă plănuiți un joc pe termen lung. Mașina de slot Sun of Egypt 2 vă va ajuta să vă distrați bine într-un cazinou online, iar o gamă largă de pariuri diferite și muzică cu tematică Egiptului Antic oferă o atmosferă de joc bun și succes pentru un jackpot mare, cu condiția ca combinațiile potrivite să fie urmat.

Caracteristicile slot machine Sun of Egypt 2

Slotul Sun of Egypt 2 va atrage atât jucători experimentați, cât și începători. Are 5 role și 25 de linii. Combinația câștigătoare depinde de generatorul de numere aleatoare. Toate trei sunt adăugate în timpul jocului când rolele se opresc să se învârtească. Tema Egiptului antic este urmată pe tot parcursul jocului, unde se găsesc simbolurile lui Isis, Ankh și, de asemenea, irisi.

Există simboluri scatter care pot fi jucate gratuit de până la opt ori. Doar în fiecare perioadă apare un nou simbol pe monitor – acesta este soarele, în timp ce simbolurile hărții dispar. Este posibil să creați diferite variații de simboluri în joc, de exemplu din cele scumpe. Discurile solare vor putea activa un joc bonus incredibil de interesant, în care sunt extrase jackpot-uri mici, medii și mari. Cel mai mare profit este posibil dacă simbolul soarelui apare în toate celulele existente.

Simboluri principale

Dezvoltatorii jocului au încercat să creeze mai multe simboluri interesante pentru aparatul de cazinou online:

  • Mască de moarte – pierderea imaginii. Transformă inițial combinații nu foarte reușite în combinații câștigătoare.
  • Coșul de aur – nu este legat de linii și se plătește indiferent de acest lucru. Trei sau mai multe bucăți din coșul de aur trebuie să cadă.

Simboluri speciale în sloturile Sun of Egypt 2

Simbolul unic va fi scatter-ul. Dacă reușiți să fixați poziția unui simbol unic până la trei valori pe role.

Joc cu risc/joc bonus în slotul The Sun of Egypt 2

Slot machine Sun of Egypt 2 are un mod Hold and Win. Când este activat, puteți avea șansa de a câștiga un cadou fix. Acestea sunt jackpot-uri unice bazate pe suma câștigată. Ele pot fi acordate la cote de 20x, 50x, 150x. Și când umpleți 15 simboluri bonus, puteți obține 5.000x din suma pariată pe care ați făcut-o.

Лучшие Слоты

Redați