Cum să pariezi pe bet365: instrucțiuni

Casa de pariuri legală bet365 acceptă pariuri online la bet365 Informații detaliate despre companie pot fi găsite în recenzia bet365.

Pasul 1. Înregistrarea la casa casei de pariuri

De la 1 octombrie, toate depunerile și retragerile de fonduri sunt procesate prin CUPIS Unificat, iar o singură identificare este suficientă acolo pentru a juca cu toate casele de pariuri legale.

Site-ul oficial al casei de pariuri bet365 este bet365.de Butonul „Înregistrare” se află în colțul din dreapta sus pe pagina principală a site-ului.

În fereastra care se deschide, trebuie să introduceți adresa de e-mail, numărul de telefon, data nașterii și un cod promoțional, dacă este cazul. În același chestionar, un utilizator nou trebuie să configureze setările de notificare, să creeze un nume de utilizator unic, o parolă și un cod de securitate din patru cifre.

Când creați un cont, trebuie să indicați doar datele dumneasvoastră reale și să le completați fără erori! În caz contrar, nu veți putea trece prin identificarea personală.

Atenţie! Dacă aveți deja un cont verificat în TSUPIS, atunci în timpul înregistrării trebuie să introduceți numărul de telefon asociat acestuia. Acest lucru va simplifica foarte mult procesul. Va fi posibil să plasați pariuri imediat după înregistrarea pe site și nu este necesară identificarea suplimentară.

Pentru a finaliza înregistrarea, confirmați că casa de pariuri vă poate furniza servicii conform legii: aveți 18 ani, sunteți rezident fiscal al Federației Ruse, acceptați regulile casei de pariuri bet365, sunteți de acord cu utilizarea datelor personale și acceptați termenii ofertei MCCIS unificat. Pentru a face acest lucru, trebuie să bifați casetele de selectare corespunzătoare.

Pasul 2. Verificarea identității

La finalizarea înregistrării, pe ecran va apărea un memento despre necesitatea identificării, adică confirmarea datelor personale.

Dacă aveți un cont verificat în Unified CUPIS, pe pagina următoare va apărea o fereastră pentru introducerea unui cod din 6 cifre, pe care casa de pariuri o va trimite la numărul de telefon specificat în timpul înregistrării. Mai jos va trebui să indicați ultimele patru cifre ale pașaportului unui cetățean al Federației Ruse: așa va compara BC numărul de telefon și datele personale în MCCIS unificat.

Dacă nu aveți un cont verificat în Unified MCCIS, atunci va trebui să vă creați unul.

Verificarea simplificată se poate face online prin intermediul site-ului serviciilor publice, o astfel de oportunitate fiind oferită de ETSUPS. Dar cu identificarea online, vor fi impuse restricții asupra contului: suma maximă pentru depunerea și retragerea fondurilor este de 60.000 de ruble și doar până la 40.000 de ruble pe lună pot fi transferate în portofelele electronice.

Pentru a vă verifica complet contul în MCCIS, care elimină aceste restricții, va trebui să furnizați documentele în persoană:

Atenție: atunci când vă creați un cont în Sistemul Unificat de Control Central, trebuie să indicați același număr care este legat de contul dvs. de la casa casei de pariuri.

După ce v-ați verificat contul în Unified MCCIS, conectați-vă la site-ul web BC. Casa de pariuri poate cere din nou codul din SMS sau numărul pașaportului pentru a completa identificarea.

Pasul 3. Finanțarea contului

Pagina de completare a contului se deschide imediat după confirmarea identității pe site-ul casei de pariuri. Puteți efectua depuneri de fonduri în contul dvs. după ce vă conectați la bet365.ru în meniul de profil făcând clic pe „Depozit”, precum și în meniul „Bancă”.

Următoarele sisteme de plată sunt disponibile pentru a vă finanța contul:

Înainte de a depune fonduri, casa de pariuri își propune să stabilească limite pentru reumplerea contului:

Suma minimă pentru completarea unui cont de joc pentru toate sistemele de plată este de 100 de ruble. Suma maximă de depozit este de 599.999 de ruble pentru cardurile bancare, iar pentru portofelul electronic QIWI – 15.000 de ruble.

Pasul 4. Selectarea pariurilor pe site-ul casei de pariuri

Puteți selecta pariul dorit pe pagina principală a site-ului bet365.ru. Toate evenimentele la care casa de pariuri oferă pariuri sunt prezentate în secțiunile „Sport” (linie) și „În joc” (pariuri în modul Live). O listă completă a sporturilor în ordine alfabetică poate fi găsită în meniul din partea stângă a ecranului.

După alegerea unui sport, pe terenul principal va apărea o listă cu meciurile viitoare, precum și toate turneele disponibile sortate după țară. Făcând clic pe un turneu, se va deschide o pagină cu meciurile viitoare și cote pentru principalele rezultate.

Pentru a vedea lista completă, deschide pagina meciului. Selectați rezultatul dorit și faceți clic pe cotele corespunzătoare. Un bilet cu detaliile pariului va apărea în partea de jos a ecranului. Tot ce rămâne este să introduceți suma și să faceți clic pe butonul „Plasați un pariu”.

Pasul 5. Retragerea banilor de pe site-ul bet365 bet365

Puteți retrage banii câștigați în meniul „Bancă” din contul personal. Pentru a vă deschide contul personal, faceți clic pe pictograma utilizator din colțul din dreapta sus al ecranului. În fereastra care se deschide, selectați opțiunea „Retragere fonduri”.

Vă puteți retrage câștigurile în următoarele moduri:

După completarea prin QIWI, nu puteți retrage bani pe card și invers.

Suma minimă de retragere este de 100 de ruble pentru toate sistemele de plată, maximul este de 599.999 de ruble pentru cardurile bancare și transferurile către un cont bancar și 15.000 de ruble pentru portofelul QIWI.

Vă rugăm să rețineți că casa de pariuri în calitate de agent fiscal, în conformitate cu legea, este obligată să rețină impozit în valoare de 13% din valoarea câștigurilor nete dacă depășește 15.000 de ruble.