Cum să plasați pariuri pe site-ul BETCITY: instrucțiuni

Casa de pariuri Betcity acceptă pariuri online pe site-ul betcity.ru, precum și în aplicații pentru Android și iOS. Am colectat informații detaliate despre companie în recenzia casei de pariuri Betcity.

Pasul 1. Înregistrarea la casa casei de pariuri

De la 1 octombrie, toate depunerile și retragerile de fonduri trec prin Unified CUPIS, iar o singură identificare acolo este suficientă pentru a juca cu toate casele de pariuri legale.

Instrucțiunea este simplă:

Dacă doriți, puteți introduce un cod promoțional care activează programul bonus. De exemplu, atunci când vă înregistrați cu codul promoțional NEW3 sau NEW5, puteți obține un pariu gratuit reînnoibil pentru 500 de credite (suma bonusului este de până la 1500 de credite).

Casa de pariuri vă va informa despre înregistrarea cu succes prin SMS cu indicarea datelor personale pentru autorizare.

Pasul 2. Identificarea identității

Pentru a începe să jucați Betcity, trebuie să vă verificați identitatea. Aceasta este o cerință legală, fără de care este imposibil să joci cu casele de pariuri legale.

Dacă ați trecut deja identificarea personală cu orice casă de pariuri legală, atunci aveți un cont în MCCIS Unificat. Centrul de contabilitate pentru transferurile de pariuri interactive acționează ca intermediar între jucător și casa de pariuri și înregistrează toate tranzacțiile monetare dintre petreceri. Când vă înregistrați la BetCity, indicați numărul de telefon la care este deschis un cont la MCCIS. În acest caz, va fi posibilă plasarea pariurilor imediat după înregistrare: casa de pariuri și Centrul de Contabilitate vor face schimb de date.

Dacă nu ați verificat anterior cu casele de pariuri legale, atunci după înregistrare, Betcity va oferi mai multe opțiuni de identificare. Două dintre ele sunt online, nu trebuie să mergi nicăieri.

Identificare simplificată în aplicația de pariuri

Opțiunea numărul 1. Încărcarea documentelor

Încărcați fotografii de pașaport în câmpurile corespunzătoare:

După furnizarea documentelor necesare, angajaților le va dura aproximativ o oră pentru a verifica informațiile. După finalizarea procedurii, va fi trimis un mesaj SMS către numărul dvs. de telefon despre verificarea cu succes.

Opțiunea numărul 2. Identificare prin portalul „Gosuslugi”

Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de un cont verificat pe site-ul Serviciului de Stat.

După ce ați ales identificarea prin „Gosuslugi”, veți fi redirecționat către site-ul United CUPIS 1cupis.ru pentru înregistrare sau autorizare. Pentru a crea un cont pe site-ul web ETSUPS, trebuie să:

După aceea, trebuie să confirmați numărul de telefon indicat anterior introducând codul într-un câmp special, care va veni sub formă de SMS. Specificați aceleași date care au fost folosite la înregistrarea în casa de pariuri Betcity. În timp ce vă aflați pe site-ul MCCIS Unificat, selectați opțiunea de identificare prin „Servicii de stat” din meniu.

Identificarea online presupune limite de plată: suma maximă a unei tranzacții unice (realimentare / retragere a contului) este de 60.000 de credite, iar cifra totală de afaceri a fondurilor nu poate depăși 200.000 de credite pe lună.

Este necesară identificarea completă pentru a elimina restricțiile. Procedura se efectuează gratuit în orice club terestre Betcity. Arată-ți pașaportul casieriei, furnizează numărul contului tău de joc, iar identificarea va fi efectuată.

Puteți afla adresele celui mai apropiat Betsity BTS pe site-ul betcity.ru, secțiunea „Informații” „Puncte de acceptare”.

Pasul 3. Finanțarea contului

Înainte de a plasa pariuri pe Betcity, trebuie să vă reîncărcați soldul. Pentru a face acest lucru, accesați „Meniu” „Încărcați contul”. Există multe metode de depunere:

Jucătorul care a confirmat intenția de a depune fonduri în contul casei de pariuri este redirecționat către site-ul web al sistemului de plată corespunzător. Banii primiți sunt afișați automat în contul Betcity.

Suma minimă de depunere la Betcity este de 10 credite. Comisionul diferă în funcție de metoda de depunere aleasă.

Pasul 4. Selectarea pariurilor pe site-ul casei de pariuri

Ecranul principal afișează cele mai populare evenimente. Mai sus sunt meciuri live, iar mai jos sunt meciuri pe linie. Veți vedea butoane pentru accesarea acestor secțiuni în meniul de jos.

Live. Acceptă pariuri pe toate meciurile care au loc chiar acum. Există mai multe filtre în secțiune:

Opțiuni de pariere. Pariuri pe evenimente viitoare. Pentru ei, există filtre după ora de începere. De exemplu, făcând clic pe „1 oră” se vor afișa potriviri care vor începe în decurs de o oră. Alte filtre: 2 ore, 4 ore, 6 ore, 12 ore, 24 de ore, 48 de ore, 72 de ore.

Pentru a sorta evenimentele după popularitate, alfabet sau ora de începere, în Live sau Lines, faceți clic pe pictograma din colțul din dreapta sus.

Selectați sportul dorit și se va deschide o listă de turnee. În fruntea listei se află cele mai populare competiții. Restul sunt prezentate mai jos pe țară, în ordine alfabetică. Pariurile pe linie sunt împărțite în curente și pe termen lung.

Făcând clic pe un turneu, se va afișa o listă de meciuri cu principalele rezultate. Fiecare dintre ele are un număr care indică numărul de pariuri.

Pentru a plasa un pariu, atingeți cota pariului selectat. Acest lucru va transfera pariul în „Coș”, unde rămâne să introduceți suma și să confirmați alegerea făcând clic pe butonul „Plasați un pariu”.

De îndată ce introduceți suma pariată, sistemul vă va arăta automat care sunt câștigurile dvs. potențiale. Miza minimă este de 10 credite. Maximul pentru fiecare eveniment este diferit. Puteți plasa un pariu simplu, expres sau sistem. Dacă bifați caseta „VIP-bet”, veți putea paria pe sume mari (de exemplu, de la 50.000 de credite).

Vă rugăm să rețineți că evenimentele nu sunt eliminate automat din coș dacă nu ați făcut un pariu. Prin urmare, înainte de fiecare nou pariu, verificați dacă există vreun exces în „Coș”.

Calcularea tarifelor standard este rapidă: se întâmplă adesea chiar în timpul unui meci. Pariurile pe statistici (fotbal, baschet, hochei, tenis) se calculează în 10-20 de minute de la încheierea meciului.

„Istoricul pariurilor” se află în „Meniu”. În acest moment, puteți afișa tarifele curente sau deja calculate. Există patru filtre pentru pariurile calculate:

Pasul 5. Retragerea fondurilor

Înainte de prima retragere a câștigurilor, casa de pariuri vă va solicita o fotografie de pașaport pentru reverificare.

Pentru a efectua o retragere în aplicația Betcity, accesați Meniu Gestionarea contului Plata câștigurilor, selectați un sistem de plată și urmați procedura standard de retragere. Casa de pariuri oferă mai multe metode de retragere a banilor:

Suma minimă de retragere este de 10 ruble pentru transferurile către un cont bancar, 100 de ruble pentru portofelele electronice și 1000 de ruble pentru cardurile bancare. Betcity interzice retragerea câștigurilor mai devreme de 24 de ore după reîncărcare.

Tine minte! Trebuie să retrageți bani în sistemul de plată cu care a avut loc depunerea.

Metode de retragere

Nu puteți retrage bani prin Apple Pay, Webmoney și furnizorii de telefonie mobilă. Dacă v-ați finanțat contul folosind aceste metode, atunci urmați trei pași importanți:

Casa de pariuri în calitate de agent fiscal are obligația prin lege să rețină impozit de 13% asupra câștigurilor nete. În același timp, Codul Fiscal nu definește în mod clar dacă impozitul trebuie perceput pentru fiecare pariu câștigat sau pe diferența dintre depunere (pariu interactiv) și suma din cont în momentul retragerii fondurilor.

Poziția casei de pariuri Betcity este în conformitate cu practica general acceptată a caselor de pariuri legale din toate federațiile: impozitul este reținut din diferența dintre suma totală a fondurilor depuse (depozite de la ultima retragere) și suma din cont după pariuri. realizate (castiguri totale de la ultima retragere).