Cum se înregistrează la 1 win?

Utilizatorii înregistrați ai casei de pariuri 1 win au acces la numeroase bonusuri și oferte personale, precum și la un întreg set de instrumente pentru pariuri profitabile. De aceea nu ar trebui să-ți pierzi timpul și să înveți acum cum să te înregistrezi la 1 Win pentru a descoperi lumea fascinantă a pariurilor sportive și a câștigurilor mari. Puteți citi despre toate metodele de înregistrare disponibile în acest material, unde sunt adăugate și instrucțiuni pas cu pas pentru deschiderea unui cont. Folosind aceste informații, puteți face procesul de înregistrare cât mai simplu și confortabil posibil.

CUM SE ÎNREGISTREAZĂ CU 1 CLIC?

Deschiderea unui cont cu 1 clic este cea mai simplă modalitate de înregistrare, ceea ce vă va permite să obțineți acces la completarea contului și să plasați pariuri online în doar câteva minute. Urmați instrucțiunile de mai jos:

După parcurgerea acestor pași simpli, puteți depune în cont folosind oricare dintre metodele de plată propuse și puteți face primele pariuri. Cu toate acestea, mai târziu va trebui să accesați Contul personal și să completați un formular cu informații personale.

ÎNREGISTRARE PRIN SOCIAL MEDIA

O metodă de înregistrare la fel de simplă, care presupune sincronizarea unui cont pe o rețea de socializare cu un cont de pe site-ul casei de pariuri. Pentru a face acest lucru, va trebui să acordați permisiunea de a prelucra datele cu caracter personal urmând acești pași:

După aceea, vei putea depune bani în cont în moneda selectată, vei primi primele bonusuri și vei pune pariuri pe evenimente sportive/eSports.

CUM MĂ ÎNREGISTREZ FOLOSIND E-MAIL?

Pentru a nu reveni la completarea profilului, citește cum să te înregistrezi la 1 Win prin e-mail. Pentru a face acest lucru, va trebui să mergeți și la secțiunea „Înregistrare” și să selectați această metodă de deschidere a unui cont. De asemenea, va trebui să completați un formular special, indicând următoarele informații în el:

În plus, va trebui să selectați moneda principală a contului și să veniți cu o parolă unică. După confirmarea e-mailului făcând clic pe link-ul activ, care va fi trimis pe e-mailul dvs., contul va fi activ și puteți merge la tarife.

ÎNREGISTRAREA UNUI CONT NOU PE TELEFONUL MOBIL

Fanii pariurilor pe mobil ar trebui să citească și cum să se înregistreze corect pentru 1 Win prin intermediul unui smartphone. Pentru aceasta, casa de pariuri a dezvoltat o versiune adaptivă și o aplicație funcțională, algoritmul de înregistrare în care nu este diferit de deschiderea unui cont pe site. Cu toate acestea, pentru a utiliza aplicația, mai întâi trebuie să o instalați pe dispozitiv.