TOP 5 î.Hr.

TOP21 Moldova
obține 500 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 120 %
banner

BONUS PENTRU ÎNREGISTRARE+500%

Set

Lista caselor de pariuri cu cele mai bune oferte de bonus
9.8/10

1win

Bonus de înregistrare 500%
obține
9.5/10

Melbet

Bonus de înregistrare 100%
obține
9.3/10

Megapari

Bonus de înregistrare 100%
obține

Ce sunt pariurile express la operatorii online?

Pariurile expres sunt foarte populare în rândul jucătorilor. Acestea sunt alese de jucătorii novici și pariorii care joacă pentru o mare victorie. Să aruncăm o privire mai atentă asupra a ceea ce înseamnă un pariu expres și cum să-l realizăm în biroul unei case de pariuri.

Caracteristicile pariurilor express în casele de pariuri online

Este ușor de înțeles care este esența pariului expres: este un pariu combinat care include cel puțin două pariuri simple pe rezultatul diferitelor meciuri. Aceste rezultate se numesc alegeri sau rezultate. Dacă pariorul ghicește rezultatul a cel puțin unui eveniment în mod incorect, pariul multiplu va pierde.

Jucătorii preferă pariurile exprese, considerându-le foarte profitabile. Spre deosebire de pariurile simple, pariurile expres au un coeficient comun, care se calculează ca urmare a înmulțirii coeficienților evenimentelor incluse în acesta. În argoul lor, pasionații de jocuri de noroc îi numesc „locomotive cu aburi” sau „presă”.

Diferența pariu expres sistem

Este important să știți nu numai cum să numărați un pariu multiplu, ci și cum diferă de un alt pariu compus – sistemul. Acest pariu se face și pe mai multe evenimente, dar diferența este că puteți paria pe 4 din 5 sau 3 din 5. În sistem, pariorul are o plasă de siguranță și poate câștiga, chiar dacă face o greșeală în prezicerea mai multe rezultate. Cotele oferite de casele de pariuri pentru astfel de pariuri sunt mai modeste decât cele ale pariurilor exprese.

Ce sunt pariurile corect între pariurile express?

Înainte de a face primul pariu, trebuie să vă dați seama cum să plasați corect pariurile expres:

Prin plasarea de pariuri exprese, puteți obține aplicații bonus de la casele de pariuri.

Obținerea bonusurilor pentru exprese

Înțelegerea a ceea ce înseamnă un pariu expres este o condiție de bază pentru a câștiga. Pe lângă multiplicarea cotelor, pariurile de tip „expres” vă permit să primiți următoarele oferte de la casa de pariuri:

Înțelegerea modului de colectare a mai multor pariuri este importantă pentru începători. Puteți întâlni trenuri expres pariat bonusuri de bun venit cu un număr stabilit de evenimente.

Există limite pariuri exprese?

Principala limitare a pariurilor expres este universală: nici o casă de pariuri nu acceptă un pariu expres care să conțină pariuri interdependente. Alte restricții sunt stabilite în conformitate cu politica BC:

Anterior, un parior nu putea include mai mult de un pariu pe meci sau întâlnire într-un singur pariu. Dar acum politica casei de pariuri se înmoaie și tot mai mulți jucători acceptă pariuri exprese care includ rezultatele unui meci.

Concluzie

Acum știi cum se calculează pariul multiplu. O combinație poate include cel puțin două evenimente. Singura limitare general acceptată pentru toate casele de pariuri este imposibilitatea de a include evenimente care se exclud reciproc în pariu. Uneori, casele de pariuri pot limita numărul de evenimente dintr-un singur pariu sau mărimea cotelor maxime.

Acasă / Baza de cunoștințe / Ce sunt pariurile express la operatorii online?
Data actualizării: