TOP 5 î.Hr.

TOP21 Moldova
obține 500 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 120 %
banner

BONUS PENTRU ÎNREGISTRARE+500%

Set

Lista caselor de pariuri cu cele mai bune oferte de bonus
9.8/10

1win

Bonus de înregistrare 500%
obține
9.5/10

Melbet

Bonus de înregistrare 100%
obține
9.3/10

Megapari

Bonus de înregistrare 100%
obține

Strategie Pariu Baschet: Cum să alegi și pe cine să pariezi

Baschetul este pe lista celor mai populare discipline sportive, numărul fanilor săi ajungând la un miliard. Mulți dintre ei au făcut un pariu cu casa de pariuri cel puțin o dată, ceea ce înseamnă că erau interesați de o strategie de câștig-câștig pentru pariuri pe baschet. Există așa ceva și cum trebuie setat corect pentru a minimiza riscurile?

Reguli Baschet și Pariuri Principale

În toate întâlnirile, doi oponenți se luptă, fiecare eliberează cinci persoane pe site, restul poate veni ca înlocuitor. Întreaga întâlnire este împărțită în patru sferturi, dacă în timpul meciului câștigătorul nu este dezvăluit, atunci vor fi stabilite prelungirile. Echipele pot înscrie puncte pentru lovituri din zonele îndepărtate și apropiate, precum și pentru o lovitură precisă cu o lovitură liberă. Există o diferență între regulile NBA și FIBA, care trebuie luate în considerare la pariuri:

Toate echipele joacă la fiecare 4-5 zile, ceea ce vă permite să formați orice strategie de pariere pe baschet pe baza unui număr mare de jocuri. Când analizați, trebuie să luați în considerare:

Criteriile suplimentare includ motivația turneului, numărul de sportivi accidentați și descalificați, concentrarea jucătorilor individuali asupra câștigării etc.

Strategie Pariu cu Variații

Această strategie de pariuri sportive la baschet nu se bazează pe cotații, ci pe totaluri. Cota poate fi de la 1,8, apoi va fi posibil să faceți un pariu folosind recuperarea. Trebuie să pariați pe totaluri de aproximativ aceeași valoare, dar de fiecare dată dublează suma. Dezavantajul este că biroul poate limita limitele maxime de pariuri și vă poate împiedica să atingeți obiectivul dorit.

Dogon poate fi folosit pentru pariuri live. Experții recomandă utilizarea formulei atunci când caută un pariu adecvat:

Bankroll-ul trebuie să fie astfel încât să fie suficient pentru cel puțin șapte pariuri, dimensiunea fiecăruia trebuie să corespundă rezultatului calculului conform formulei descrise. Pentru ca această strategie de pariere pe baschet să dea roade cât mai repede posibil, este necesar să analizăm opoziția personală a echipelor. Dacă în al doilea trimestru unul dintre ei a câștigat constant, puteți paria în siguranță pe el într-o nouă luptă.

Strategie Pariuri Pare și Impare

Bazat mai mult pe noroc decât pe calcul. Doar cunoașterea perfectă a statisticilor va ajuta, dar nu garantează superioritatea față de casa de pariuri pe termen lung. Pariurile în timpul jocului sunt considerate cea mai bună opțiune. Dacă în cel de-al 8-lea minut al unui sfert totalul este egal, trebuie să pariați chiar până la final. Se recomandă ca meciurile să nu fie alese de NBA. Echipele ar trebui să înscrie cel mai des două puncte.

Strategie Pariu Total +/- conform datelor de analiză statistică

Cele mai bune strategii de pariere pe baschet includ în mod necesar analize statistice. Această strategie implică luarea în considerare obligatorie a factorilor care influențează indicatorul total:

Colectarea personală a acestor statistici este prea dificilă, dar puteți utiliza resurse tematice, unde toate datele au fost deja colectate.

Niciuna dintre cele de mai sus nu poate pretinde că este o strategie de pariere câștig-câștig pentru baschet, dar toate sunt concepute pentru pariul câștigător final.

 

 

Acasă / Baza de cunoștințe / Strategie Pariu Baschet: Cum să alegi și pe cine să pariezi
Data actualizării: