TOP 5 î.Hr.

TOP21 Moldova
obține 500 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 120 %
banner

BONUS PENTRU ÎNREGISTRARE+500%

Set

Lista caselor de pariuri cu cele mai bune oferte de bonus
9.8/10

1win

Bonus de înregistrare 500%
obține
9.5/10

Melbet

Bonus de înregistrare 100%
obține
9.3/10

Megapari

Bonus de înregistrare 100%
obține

Ce este pariul pe ambele înscriu la casele de pariuri online

 

Opțiunea Ambele vor înscrie rămâne foarte populare în rândul fanilor pariurilor sportive. Variația este destul de simplă, astfel încât chiar și un începător își poate da seama ce înseamnă ambele înscriu. În acest caz, pariul în sine este o încercare de a prezice probabilitatea ca ambii adversari să se poată distinge în meci. Va fi benefic în meciurile în care există un favorit clar. În acest caz, acest pariu va juca chiar mai bine decât pariul pe „top” standard al totalului. Pentru a selecta astfel de meciuri, este suficient să analizați statisticile jocurilor din trecut și să vă familiarizați cu citatele casei de pariuri. Văzând că victoria uneia dintre echipe este estimată cu un coeficient mai mare, puteți paria în siguranță pe ambele goluri. Dar înainte de aceasta, citiți acest material pentru a afla dacă ambele pariuri vor înscrie, ceea ce înseamnă, precum și diferențele cheie dintre principalele sale tipuri.

Între caracteristicile pariului ambele score – nr

Cei care încearcă să înțeleagă ce înseamnă pariul pe care îl vor înscrie ambii ar trebui să-și amintească că, chiar și în meciurile cu un favorit clar, nu există întotdeauna o probabilitate mare ca ambele echipe să înscrie. Lipsa de goluri se poate datora strategiei defensive a underdog-ului, care va duce fără îndoială la o minimizare a numărului de goluri marcate. Prin urmare, casele de pariuri oferă două opțiuni pentru pariuri, ambele vor înscrie: da și nu. Prima opțiune va juca în meciuri în care favoritul a reușit să exceleze deja în timpul regulamentar. Și al doilea – când niciuna dintre echipe nu a marcat un gol în timpul principal împotriva adversarului.

Când căutați informații despre cum să vă dați seama că ambele echipe vor înscrie, rețineți că casele de pariuri oferă cele mai bune citate pentru jocurile cu un favorit clar și în campionatele cu punctaj scăzut. Numărul minim de goluri pe întâlnire pentru ca pariul să funcționeze este de trei. În acest caz, rezultatul principal al meciului nu este absolut important, iar pariul în sine va fi calculat înainte de termen. Va fi benefic să faci astfel de pariuri atât în ​​direct (pe parcursul desfășurării evenimentului), cât și în prematch (înainte de începerea meciului).

Ce înseamnă pariuri Ambele înscriu – Nu

Un alt tip de pariu despre care merită citit atunci când studiezi ce înseamnă ambele să înscrii este „ambele echipe să înscrie – nu”. Aceste pariuri sunt populare printre fanii competițiilor de fotbal și hochei pe gheață. Plasați pariul pe un meci în care există un favorit clar și un outsider, dar fiecare echipă nu este o echipă de atac. Pentru a câștiga pariul, aveți nevoie de:

Pentru a obține o victorie în acest caz, aveți nevoie de una dintre echipe pentru a câștiga, iar de cealaltă să nu înscrieți niciun gol împotriva adversarilor. De asemenea, pariul va câștiga dacă meciul se termină cu un scor de 0: 0. De asemenea, nu uitați că pentru succes nu trebuie doar să vă dați seama că rata va înregistra ceea ce înseamnă, ci și să efectuați o analiză preliminară și să pregătiți o prognoză pentru viitorul eveniment. Doar pregătirea de înaltă calitate vă va permite să vă atingeți obiectivele și să obțineți un jackpot bun. 

Acasă / Baza de cunoștințe / Ce este pariul pe ambele înscriu la casele de pariuri online
Data actualizării: