TOP 5 î.Hr.

TOP21 Moldova
obține 500 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 120 %
banner

BONUS PENTRU ÎNREGISTRARE+500%

Set

Lista caselor de pariuri cu cele mai bune oferte de bonus
9.8/10

1win

Bonus de înregistrare 500%
obține
9.5/10

Melbet

Bonus de înregistrare 100%
obține
9.3/10

Megapari

Bonus de înregistrare 100%
obține

Strategii de Pariuri Live și Caracteristicile acestora

Strategiile de pariuri live sunt interesante pentru mulți, dar este mai bine ca jucătorii mai experimentați să le folosească, deoarece începătorii fac adesea greșeli și greșeli grave. Una dintre ele este dorința de a recupera cât mai repede posibil dacă începe o serie de pariuri eșuate. Al doilea este gândirea stereotipă, care este plină de pierderi în viață. Analiza statisticilor și propriile judecăți greșite pot fi numite strategia optimă pentru fiecare parior.

Caracteristicile Pariurilor Live

Plusurile includ schimbarea frecventă a coeficienților și capacitatea de a-l prinde pe cel mai de succes. Dezavantajul strategiilor de pariuri live este lipsa analizei de la profesioniști, care ajută la pariuri într-un prematch. Nu puteți face un pariu dacă toate informațiile posibile nu au fost studiate în prealabil înainte de meci și chiar și în acest caz, eșecurile sunt posibile.

Trebuie să urmăriți difuzarea și știrile actuale ale întâlnirii nu numai pe site-ul casei de pariuri, ci și în alte surse. De exemplu, casa de pariuri poate schimba drastic cotațiile, pariorul face un pariu și abia apoi află că echipa a pierdut jucătorul din cauza cartonașului roșu. Necunoscând motivele pentru schimbarea cotelor, nu este recomandat să pariați.

Reguli de Pariere pentru Strategii Live

Aceleași reguli se aplică aproape tuturor pariurilor sportive live:

Nu este recomandat să faceți un număr mare de pariuri la un meci conform strategiei live, este mai bine să vă limitați la unul sau doi, mai ales în caz de pierderi.

Strategii Live pentru diferite Sloturi

Pariul pe fotbal live este cel mai bun pe totaluri pentru meciurile din cupă. Ideal dacă echipa trebuie să se recupereze și toți intră în atac, ignorând apărarea porților lor. În astfel de cazuri, puteți prevedea un gol în ultimele minute sau puteți paria împotriva unei remize. De asemenea, puteți utiliza fișa dacă:

Această strategie de pariuri sportive în direct funcționează doar în campionatele în care remizele zero sunt rare.

În baschet, ghilimelele se pot schimba de mai multe ori într-un minut, iar acest lucru ar trebui folosit. Cel mai adesea, pariurile făcute pe favorite se dovedesc a fi eficiente, dacă trebuie să recupereze. Decalajul ideal este de aproximativ 15 puncte. Este necesar să se țină seama de oboseala și motivația echipelor, deoarece există jocuri în care favoritul nu este pregătit să dea tot ce este mai bun pentru victoria de care nu are nevoie.

În tenis, cea mai bună strategie de pariuri live trebuie să țină cont de psihologia sportivilor. Dacă unul dintre adversari este prea emoționant, adesea se ceartă cu judecătorii, puteți paria împotriva lui fără îndoială – el nu va putea câștiga lupta, chiar dacă este într-o formă excelentă.

Dintre strategiile generale care sunt potrivite pentru toate sporturile, se pot selecta pariuri sigure și medii, deși este foarte problematic să le găsești în direct într-un timp scurt.

Acasă / Baza de cunoștințe / Strategii de Pariuri Live și Caracteristicile acestora
Data actualizării: