TOP 5 î.Hr.

TOP21 Moldova
obține 500 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 120 %
banner

BONUS PENTRU ÎNREGISTRARE+500%

Set

Lista caselor de pariuri cu cele mai bune oferte de bonus
9.8/10

1win

Bonus de înregistrare 500%
obține
9.5/10

Melbet

Bonus de înregistrare 100%
obține
9.3/10

Megapari

Bonus de înregistrare 100%
obține

Strategii de Pariere Pe Hockey – Caracteristici și Tipuri

Există multe strategii pentru a paria pe hochei, dar pariurile pe totaluri sunt considerate cele mai eficiente. Acestea pot fi combinate cu strategii standard – recuperare, scară, medii sau pariuri simple, folosind cunoștințele dvs. despre joc și echipe.

Varietate Total Hockey

Există cinci totaluri principale care se găsesc în listă pentru aproape toate jocurile. Aceasta este:

Există câteva secrete ale strategiei totale de pariere pe hochei. Este foarte important să clarificați înainte de a plasa un pariu modul în care casa de pariuri calculează totalurile, dacă în joc sunt alocate ore suplimentare și împușcături. În unele birouri, doar timpul principal este numărat, în altele, timpul suplimentar este, de asemenea, important. În plus, totaluri separate pot fi oferite pentru ore suplimentare, precum și pentru împușcături.

Strategia Lesenka pentru Total în Hochei

Una dintre strategiile populare – o scară – poate fi utilizată cu succes în acest caz. Trebuie să pariați pe acesta pe totaluri minus 7.5-8.5, cotațiile aici rămân de obicei în regiunea 1.1-1.2. Pasabilitatea pentru un minus total de 7,5 este foarte mare, deoarece mai mult de șapte goluri pot fi înscrise într-un singur meci din zece. Esența strategiei de pariuri sportive pe hochei pe gheață este:

După aceea, puteți reveni la început și puteți repeta din nou seria de pariuri. În general, strategia arată rezultate bune.

Strategie Completă cu Total Perioade

O altă strategie interesantă de pariere pe hochei este recuperarea separat pentru fiecare perioadă. Concluzia este următoarea:

Conform statisticilor medii, mai mult de un gol este marcat în 80% din cazuri în timpul perioadei, dar dacă nu sunteți prea leneși și analizați statisticile echipelor înainte de pariu, atunci eficacitatea strategiei va crește cu încă 10 -15%. Atunci când alegeți un meci, trebuie să vă uitați la cote. Dacă există o scădere cu un total minus de 1,5 în prima perioadă, nu puteți paria, dacă cotațiile s-au înghețat sau sunt reduse cu un plus de 1,5, atunci trebuie să faceți un pariu. Este convenabil să monitorizați schimbarea ghilimelelor pe o resursă tematică.

Strategii de Pariere pentru Ultimul Minut

Micul secret al strategiei de pariere pe hochei din ultimul minut este că echipele preferă să înlocuiască portarul cu un jucător atacant la sfârșitul unei perioade, dacă sunt în jos cu o mică marjă și au nevoie disperată de o victorie. Absența unui portar mărește probabilitatea unui puck admis. Esența strategiei este următoarea:

Pentru calcule, unii folosesc programe speciale în rețea, dar corsarii le consideră inutile. Cele mai bune strategii de pariere pe hochei nu au nevoie de calcule complexe și nu întotdeauna exacte.

 

Acasă / Baza de cunoștințe / Strategii de Pariere Pe Hockey – Caracteristici și Tipuri
Data actualizării: