TOP 5 î.Hr.

TOP21 Moldova
obține 500 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 120 %
banner

BONUS PENTRU ÎNREGISTRARE+500%

Set

Lista caselor de pariuri cu cele mai bune oferte de bonus
9.8/10

1win

Bonus de înregistrare 500%
obține
9.5/10

Melbet

Bonus de înregistrare 100%
obține
9.3/10

Megapari

Bonus de înregistrare 100%
obține

Ce este un sistem de pariuri la casele de pariuri online?

Casele de pariuri oferă clienților diverse tipuri de pariuri pe competiții sportive, de la cele mai simple – pariuri simple până la sisteme foarte complexe. Și dacă primul nu ridică întrebări pentru începători, atunci al doilea pare de neînțeles și confuz pentru pariorii fără experiență. Ce este un sistem de pariuri, cum este calculat și când este mai bine să-l utilizați – aflați mai târziu în articol.

Sistem pariu: ce este, avantaje și caracteristici

Înainte de a vă ocupa de ceea ce este un sistem de pariere în biroul unei case de pariuri, trebuie mai întâi să vă familiarizați cu două concepte:

Sistemul din biroul casei de pariuri este o combinație de mai multe pariuri exprese, care este determinată de doi parametri cheie:

Fiecare combinație din sistem este calculată ca un pariu multiplu separat. În acest caz, suma pariului este distribuită în părți egale între toate combinațiile din cupon. Un sistem poate avea maximum 16 selecții. Numărul de combinații din sistem poate ajunge la 1001.

Pros și contra sistemului pereche

Orice variație a tranzacțiilor pentru disciplinele sportive are anumite argumente pro și contra. Sistemul de pariuri sportive are următoarele avantaje:

Printre dezavantajele sistemului se numără:

După cum observă pariorii cu experiență, sistemul este cea mai bună opțiune dacă utilizatorul reușește să colecteze pariuri exprese cu cotații mai mari, în care unul sau două evenimente nu converg.

Limite de sistem și strategii eficace

Fiecare casă de pariuri are unele restricții cu privire la tipul de sistem de pariere. În special:

După cum știți, pentru a primi venituri din pariuri sportive, trebuie să respectați o anumită strategie. Sistemul utilizează trei abordări relevante:

În orice caz, ar trebui să efectuați analize competente înainte de a plasa un pariu.

Sfaturi pentru începătorii pe sistemul de pariu

Este important pentru pariorii începători nu numai să înțeleagă bine ce este un sistem de pariuri, ci și să învețe cum să-l folosească corect. Și pentru aceasta, câteva recomandări vă vor ajuta:

Este recomandabil să alegeți sistemul pentru acei vizitatori cărora le place să încheie evenimente pentru mai multe evenimente cu citate mari simultan. Este complex, necesită o anumită abordare, dar poate aduce profituri substanțiale. Prin urmare, dacă nu ați folosit niciodată acest tip de pariu, asigurați-vă că îl încercați.

Acasă / Baza de cunoștințe / Ce este un sistem de pariuri la casele de pariuri online?
Data actualizării: