TOP 5 î.Hr.

TOP21 Moldova
obține 500 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 120 %
banner

BONUS PENTRU ÎNREGISTRARE+500%

Set

Lista caselor de pariuri cu cele mai bune oferte de bonus
9.8/10

1win

Bonus de înregistrare 500%
obține
9.5/10

Melbet

Bonus de înregistrare 100%
obține
9.3/10

Megapari

Bonus de înregistrare 100%
obține

Strategii Pariere pe Tenis: Cum să Alegi?

Cel mai adesea, strategiile de pariere pe tenis au de-a face mai degrabă cu calcule matematice decât cu cunoștințe specializate despre acest sport. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă deloc că poți paria pe tenis fără să-l înțelegi deloc – cunoașterea regulilor și statisticilor ajută la înfrângerea caselor de pariuri din când în când, mai ales în cazurile în care matematica este neputincioasă. Cele mai reușite strategii sunt colectate în acest material.

Alege Strategia de Pariuri

Strategia de pariere a jocului de tenis este un fel de recuperare, dar jucătorii cu experiență o pot folosi. Jucătorii de tenis servesc alternativ într-un duel, prin urmare, după ce ați observat un model, trebuie să pariați pe server și superioritatea acestuia la sfârșitul jocului.

Statisticile arată că pitcherii câștigă mai des pe serviciile lor decât pe serviciile adversarilor. Regula se aplică chiar și celor mai slabi. În mod ideal, pariurile ar trebui făcute dacă unul dintre sportivi se află în primii zece, al doilea se află în mijlocul mesei turneului.

Dacă pariați pe seturi, atunci pariul ar trebui să fie pe superioritate în al treilea set și ar trebui să fie făcut în direct. Dar este necesar ca acestea să fie practic egale, iar diferența de cotații pentru fiecare dintre ele este mică. Se pare că:

Când aceste condiții sunt îndeplinite, această strategie de pariuri sportive pe tenis dă rezultate bune.

Strategie Pariu Leader

Trebuie să alegeți acele prognoze în funcție de care coeficientul începe de la 1,45 pentru fiecare lider al ședinței și trebuie să fie explicit. Experții subliniază că tenisul este unul dintre puținele sporturi în care așteptările de la rezultat coincid adesea în astfel de întâlniri cu realitatea.

Strategii 40 x 40 pentru Pariuri Live

Aceasta, dacă nu chiar o strategie de pariere pe câștig-câștig pe tenis, este încă destul de reușită. Esența sa este următoarea:

BC oferă să parieze dacă scorul va fi 40:40 în timpul jocului sau nu;

Urmărirea emisiunii este obligatorie pentru a evalua în timp util și corect forma sportivilor.

Strategii Tenis pentru Primul Punct

Una dintre cele mai bune strategii de pariere pe tenis este de a paria primul punct câștigat de un sportiv. Poate merge atât către emițător, cât și către receptor. Pentru o prognoză mai precisă, este necesar să se studieze statisticile sportivilor asupra serviciilor și primelor puncte. Puteți să-l combinați cu recuperarea și să plasați un pariu în fiecare joc, mai devreme sau mai târziu va juca.

Strategie de Pariuri Expres

Într-un singur expres, puteți combina pariuri pe rezultat, handicapuri și totaluri. Se recomandă combinarea acestora dacă:

Deși există riscul ca unul dintre pariuri să eșueze, dacă strategia de pariere pe tenis reușește, jucătorul va avea un profit bun datorită cotelor multiplicate.

Pariază strategia exactă

Este mai bine să se prevadă rezultatul întâlnirii pe seturi. Numărul seturilor variază în funcție de turneu. Trebuie să pariați pe scorul exact al întâlnirii cu superioritatea liderului, cota nu trebuie să depășească 1,5. Pentru a obține o strategie aproape câștig-câștig pentru pariurile pe tenis, trebuie să respectați câteva condiții: studiați statisticile jocului sportivilor pe o anumită suprafață, serviri eficiente, numărul de victorii.

 

Acasă / Baza de cunoștințe / Strategii Pariere pe Tenis: Cum să Alegi?
Data actualizării: