TOP 5 î.Hr.

TOP21 Moldova
obține 500 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 120 %
banner

BONUS PENTRU ÎNREGISTRARE+500%

Set

Lista caselor de pariuri cu cele mai bune oferte de bonus
9.8/10

1win

Bonus de înregistrare 500%
obține
9.5/10

Melbet

Bonus de înregistrare 100%
obține
9.3/10

Megapari

Bonus de înregistrare 100%
obține

Strategie Pariuri Tenis de Masă: Live sau Prematch

Tenisul de masă este dinamic și popular, mai ales în timpul unei pandemii. Numărul de meciuri și turnee este pur și simplu incredibil, există întotdeauna loc pentru pariuri. Statisticile sunt însă mai puțin importante aici decât în ​​orice alte sporturi, motiv pentru care multe strategii de lucru pentru pariurile la tenis de masă se referă la pariurile live.

Variante de Pariuri pe Tenis de Masă și Caracteristici de Joc

Fiecare set este redat cât mai repede posibil și durează aproximativ zece minute, iar desenul durează câteva secunde. Trebuie doar să înscrii 11 puncte. Cine servește nu contează, spre deosebire de tenisul de gazon. Există trei serviri pe jucător. Cel mai bun pariu pe:

Dintre caracteristicile care afectează succesul strategiilor de pariere pe tenis de masă, trebuie să vă amintiți următoarele:

Studierea informațiilor despre adversari și despre jocul în sine ajută la parierea pe orice strategie.

Pariuri Strategii Sfaturi

Jucătorii profesioniști au descoperit prin încercări și erori ce trebuie să știe pariorii atunci când încearcă să învingă casa de pariuri. În evaluarea probabilității unui anumit rezultat, trebuie să studiați:

După ce ați analizat toți factorii, trebuie să comparați rezultatele analizei și ale casei de pariuri – aceasta este o strategie de pariere câștig-câștig pentru tenisul de masă în majoritatea cazurilor. Dacă se așteaptă câștigarea primului sportiv, iar casa de pariuri îi pune citate mari și nu crede în victoria sa, este necesar să folosim greșeala casei de pariuri, din cauza căreia a apărut valoarea.

Strategie Pariu Leader

Conform acestei tactici, parierea pe lider este necesară dacă acesta este inferior. Este recomandat să încercați să-l prindeți pe superioritate în seturi dacă cotațiile dinaintea meciului pentru victoria sa nu sunt mai mari de 1,3 și dacă a pierdut deja în două seturi. Probabilitatea ca un outsider să câștige cu un scor sec este scăzută, ceea ce crește șansele de succes la un pariu dat.

Strategii pentru Pariuri Peste/Sub

În tenisul de masă, strategia de pariere luând în considerare handicapul plus și minus înseamnă a paria live. Trebuie să urmăriți jocul, iar dacă setul are un scor de 5:10, maxim 8:10, trebuie să plasați un pariu, deoarece de obicei sportivii se grăbesc să termine setul și sunt gata să renunțe la speranța că vor câștiga înapoi în următoarea. Strategia trebuie jucată astfel:

Pentru totaluri peste / sub, cea mai bună strategie de pariere pe tenis de masă este următoarea. Nu trebuie să încercați să preziceți numărul de jocuri; totalurile ar trebui utilizate numai pentru seturi. Veți avea nevoie de statisticile ultimelor jocuri ale adversarilor în funcție de numărul de puncte medii din seturi. Calculul se efectuează după cum urmează:

Această schemă poate fi folosită și pentru câștigarea totalului. De obicei, cel puțin un pariu pe joc se dovedește a avea succes.

Pentru tenisul de masă, nu a fost încă dezvoltată o strategie de pariere câștig-câștig, niciuna dintre cele existente nu garantează profit sută la sută. Dar multe tactici pot fi combinate, nu sunt greu de înțeles nici pentru începători, ceea ce face ca prognozele să fie plăcute și eficiente.

 

Acasă / Baza de cunoștințe / Strategie Pariuri Tenis de Masă: Live sau Prematch
Data actualizării: