TOP 5 î.Hr.

TOP21 Moldova
obține 500 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 100 %
TOP21 Moldova
obține 120 %
banner

BONUS PENTRU ÎNREGISTRARE+500%

Set

Lista caselor de pariuri cu cele mai bune oferte de bonus
9.8/10

1win

Bonus de înregistrare 500%
obține
9.5/10

Melbet

Bonus de înregistrare 100%
obține
9.3/10

Megapari

Bonus de înregistrare 100%
obține

Ce înseamnă totalul peste 0,5,1,1,5 la casele de pariuri

Totalul pariurilor este un pariu pe suma de ceva. De exemplu, în fotbal, acest pariu se face pe numărul de goluri dintr-un meci, dar casele de pariuri pot oferi, de asemenea, să parieze pe alți indicatori statistici (cornere, cărți galbene, încălcări). Prin urmare, cererea pentru mai mult, ceea ce înseamnă, este una dintre cele mai populare. În acest material, puteți afla în total peste 1,5 ce înseamnă, precum și citiți despre alte opțiuni TB, avantajele lor și caracteristicile de a face predicții.

Veți putea folosi informațiile despre un total de 2,5 în plus, ceea ce înseamnă să obțineți câștigurile mult așteptate. Principalul lucru este să ne amintim că pariul pe TB 2.5 se face pe faptul că numărul total de goluri înscrise pe meci va fi de 3 sau mai mult. Dacă doriți să pariați pe TB 4, citiți încă 4 în total, ceea ce înseamnă să vă calculați șansele, deoarece pariul se va juca numai dacă sunt patru sau mai multe goluri înscrise pe meci.

Ce trebuie să luați în vedere la etapa de analiză preliminară pentru miza pe total

Pentru a face pariuri câștigătoare pe TB, pariorul nu trebuie doar să înțeleagă în total încă 2, ceea ce înseamnă, ci și să poată alege meciurile potrivite pe care să parieze. Sarcina dvs. principală aici este să studiați statisticile întâlnirilor față în față pentru a determina tendințele. Prin urmare, merită să începeți tocmai prin studierea întrebării dacă totalul de 3.5 este mai mult ceea ce înseamnă, dar după aceea ar trebui să începeți analiza statisticilor, ținând cont de următorii indicatori:

Analizând aceste date, puteți crește șansele de a face o predicție corectă și de a obține primele victorii. Dar totuși, principalul este informațiile pe care le obțineți atunci când studiați informațiile despre cât de mult înseamnă încă 3.

Reguli pentru efectuarea analizei pre-match pentru mizarea pe total peste

După ce ați aflat ce înseamnă mai mult totalul și ați înțeles principiul prognozării, puteți trece direct la colectarea datelor (o listă pe care o puteți găsi mai sus). În același timp, nu uitați să analizați forma actuală actuală a echipelor, prezența jucătorilor descalificați și accidentați ai echipelor principale. Pentru un începător, principalul motiv pentru care se utilizează informații despre faptul că totalul este de 0,5 este mai mare decât prezența TB în ultimele 3-4 meciuri ale echipei selectate. Cu toate acestea, pentru a obține cele mai bune rezultate, merită studiat încă 20-30 de meciuri trecute, ținând cont de prestigiul campionatului, calendarul adversarilor și specificul jocului într-o anumită țară (condiții climatice, de exemplu).

În plus, atunci când analizăm meciurile, este important să le împărțim în meciuri de acasă și în deplasare. Desigur, în fotbal, factorul de susținere a tribunelor de acasă nu joacă un rol atât de semnificativ ca în hochei, dar are totuși sens să-l țineți cont atunci când pariați pe TB. În același timp, după ce ați studiat încă un total, ceea ce înseamnă că vă va fi mai ușor să determinați ce echipă joacă mai bine acasă și cine arată performanța la meciurile din deplasare.

Acasă / Baza de cunoștințe / Ce înseamnă totalul peste 0,5,1,1,5 la casele de pariuri
Data actualizării: